Het binnen- of buitenshuis vieren van een kinderfeestje

2 September, 2015 11:42

Een echte held redt mensen en is ontzettend dapper. Een superheld beschikt daarnaast ook nog eens over superkrachten. Dat spreekt veel kinderen aan. Is uw kind binnenkort jarig en bent u op zoek naar een leuk verjaardagfeestje? U kunt zelf een verjaardagsfeestje organiseren of het uit handen geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van het kinderfeestje voor helden van VVC-Adventure.

Zelf een kinderfeestje organiseren

Een kinderfeestje kan thuis worden georganiseerd. Niet alleen de vraag welke kinderen worden uitgenodigd maar ook de vraag hoe de kinderen te vermaken zijn, komt daarbij al snel om de hoek kijken. Een groot succes is vaak het spelen van spelletjes. Er zijn veel spelletjes die zowel binnenshuis als buitenshuis plaats kunnen vinden. Daarbij valt te denken aan ballontrappen voor de allerkleinsten (ieder kind krijgt een touwtje om de enkel, de rest mag deze ‘lektrappen’ en degene die de ballon het langst houdt is de winnaar) en het bekende stoelendansen.

Voor het feest thuis plaats kan vinden, gaat er behoorlijk wat organisatie aan vooraf. Een verjaardagsfeestje kan daardoor op voorhand voor stress zorgen. Soms heeft u geen zin in de drukte die ieder jaar gepaard gaat met de organisatie van een kinderfeestje. Het buitenshuis vieren van het feestje kan dan uitkomst bieden.

Het kinderfeestje buitenshuis

VVC-Adventure organiseert verschillende kinderfeestjes waaronder het kinderfeestje voor helden. Natuurlijk kunnen wij geen superkrachten uitdelen, maar wij hebben wel de middelen om sportiviteit, kracht en uithoudingsvermogen te combineren. Tijdens het kinderfeestje klimmen de kinderen op een 8 meter hoge klimtoren en kruipen ze door een grot. Als echte zwaardvechters in een oud-Romeins schouwspel mogen ze daarna een kussengevecht houden als echte gladiatoren in een arena.

Het uit handen geven van de organisatie van een kinderfeestje scheelt veel werk. Zijn uw kinderen niet zo dol op helden? Bij VVC-Adventure beschikken wij ook over Paintball, een Hummer of een meerkamp. Kijk op onze pagina met kinderfeestjes voor nog veel meer mogelijkheden.

< Teambuilding: hoe belangrijk is het? Het perfecte vrijgezellenfeest >