Het geven van een uniek verjaardagscadeau

1 November, 2015 12:28

Het bedenken en uitzoeken van een origineel verjaardagscadeau wordt gezien als een vrij lastige opgave en brengt daarom vaak de nodige kopzorgen met zich mee. Want wat geef je bijvoorbeeld aan iemand zonder verlanglijstje? Of hoe zorg je ervoor dat je de jarige verrast met een uniek cadeau?

Een persoonlijk cadeau

Vrijwel iedereen vindt het belangrijk om een persoonlijk cadeau aan een jarige te geven, omdat de ontvanger altijd met een bepaalde gedachte naar het cadeau blijft kijken. Daarnaast laat het geven van een uniek cadeau zien dat je veel tijd en energie in het gehele proces hebt gestoken, wat voor de meeste ontvangers veel meer waard is dan de werkelijke waarde van het cadeau zelf. Het cadeau dat je aan iemand geeft zegt namelijk indirect wat over de band die je met de ontvanger hebt.

Een goede vriend ken je door en door, waardoor het makkelijker is om een persoonlijk cadeau voor diegene aan te schaffen. Wanneer het bedenken van een uniek cadeau voor iemand die verder van je af staat moeizaam gaat, is het aan te raden om iemand uit de directe omgeving van de jarige om hulp te vragen. Daarnaast zou je ook de Facebookpagina van de persoon in kwestie grondig kunnen inspecteren, omdat je er op die manier snel achter komt waar de jarige Job echt van houdt.

Een ‘standaard’ cadeau

Heb je alles geprobeerd, maar is het bedenken van een uniek cadeau niet gelukt? Of heeft de jarige om een specifiek, maar redelijk ‘standaard’ cadeau gevraagd? Verpak dit cadeau dan op een unieke en persoonlijke manier: houdt de persoon in kwestie bijvoorbeeld van chocolade? Doe het ‘standaard’ cadeau, zoals geld, dan in een bak vol chocolaatjes. Heeft de jarige daarentegen geen specifieke wensen? Denk dan eens na over een cadeaubon voor een bepaalde activiteit. Deze activiteit zou je samen met het feestvarken kunnen doen, waardoor je gelijk een leuk dagje met elkaar hebt.

Een VVC-Adventure cadeaubon kan bijvoorbeeld ingewisseld worden voor een uitdagend, twee uur durend, motorspektakel waarbij je met elkaar in een grote jeep door de modder scheurt. Daarnaast zou je er ook voor kunnen kiezen om de cadeaubon in te wisselen voor één van onze befaamde slipcursussen. Bekijk voor meer ideeen en inspiratie onze verjaardagscadeau pagina of onze cadeaubonnen.

Slipcursussen
Offroad 4x4 en quad
Motor slip & kneedown

Succes met het bedenken en aanschaffen van een cadeau voor de jarige!

< 4x4 cursus terreinrijden: de perfecte voorbereiding op een avontuurlijke vakantie Hoe ontsnap je uit een escaperoom? >