Bedrijfsuitjes in Utrecht sportief of indoor

12 December, 2018 17:21

Bedrijfsuitje in Utrecht.

De stad Utrecht ontdekken kan op vele manieren. Je kunt er naar toe gaan om lekker te wandelen en zelfstandig de stad ontdekken, een rondvaart door de stad nemen met een hapje en een drankje. Er zijn zo heel veel leuke activiteiten die je met het bedrijf kan kiezen. Alleen hoe combineer je dat allemaal om een zo compleet mogelijke ervaring te krijgen van de stad.

Het leuke van een complete ervaring is dat je meerdere activiteiten kan doen op locatie. Zo kan je dus actief bezig zijn in het Maximapark waar je een competitieve middag zult beleven. Hierbij strijd je tegen elkaar als team om de snelste tijden te behalen of om de meeste punten te verdienen en zo de winst naar uw team toe te trekken.

Leuke spellen voor een bedrijfsuitje


Rolstoeltouwtrekken. Voeg ook een paar ludieke activiteiten toe wanneer je een bedrijfsuitje moet organiseren. Ga de strijd aan tegen de sterkste of de meest gewaagde tegenstander. Je zit in beide in een rolstoel die is verbonden aan elkaar met een lang stuk touw.Wie als eerste de vlag aan zijn kant weet te trekken is de winnaar en heeft de ultieme kracht meeting doorstaan.

Scootmobielrace. De groep word in twee teams verdeeld. Beide teams krijgen allebei 1 scootmobiel en moeten zo snel mogelijk door een parcours rijden zonder het balletje te laten vallen. Het team dat volledig over de eindstreep rijdt heeft gewonnen

Wandelende A. 2 teams met beide een bouwpakket en de nodige materialen. Bouw zo snel mogelijk je wandelende A en leg het parcours heen en weer af. Het team die dat het snelst doen heeft gewonnen.

XXL games. De grote variant van Yenga en Mikado en Wip-wap, oud Hollandse spellen. Met deze spellen kan je het verschil maken in deze competitieve middag. Zoveel mogelijk punten behalen.

Een Bedrijfsuitje voor iedereen.

Is dit allemaal nou veel te actief en te competitief. Dan kunt u met het bedrijf ook communicatief bezig zijn en 1 geheel team zijn. Daarvoor hebben wij activiteiten al:

De escaperoom. Als complete team ontsnappen uit een ruimte op locatie. Voordat je de escaperoom in gaat zullen er spannende spellen gespeeld worden waar je hints kunt verdienen voor de escaperoom.

Het moorddiner. In een grand café in Utrecht. Dat kan voor of na het diner, die keuze laten we aan u over. Het spel is dan ook afgestemd op het bedrijf waar je voor werkt en zo moeten jullie gezamenlijk de moord oplossen. Er zijn 2 variaties op dit spel: help mijn collega is vermoord of een moord in de supermarkt. Nieuw een Virtueel moorddiner.

VVC-Adventure voor een actief teamuitjepersoneelsuitjeteambuilding uitjeescape room spel of slipcursus

< Bedrijfsuitjes in Amsterdam Slipcursus kado - kadobon >