Bedrijfsuitjes in Amsterdam

12 December, 2018 17:25

Bedrijfsuitjes ideeën voor Amsterdam.

Ben jij nu degene die een leuk bedrijfsuitje moet organiseren? Maar weet je niet waar je naar moet kijken en wat nou echt leuk is om te doen. Waarom verder zoeken, je kan het ook uit handen geven.  Er zijn verschillende mogelijkheden om een leuk bedrijfsuitje op locatie te krijgen, en vaak hoef je daar zelf helemaal niks voor te doen. Behalve het uitzoeken van een leuke locatie bijv. Amsterdam. Sportief, competitief en plezier, er moet natuurlijk ook gelachen kunnen worden met en om elkaar.

Een bedrijfsuitje voor iedereen met spellen zoals:


Jongens tegen de meisjes.

Een leuk spel wat absoluut niet mag missen in uw uitje. De strijd tussen jongens en meisjes blijft altijd bestaan en de vraag blijft natuurlijk, wie is er nou beter. In dit spel gaan jullie dan ook de strijd met elkaar aan. Er word gekeken wie er beter kan zingen, wie de slimste zijn en wie het krachtigst is. Ook zal er beroep gedaan worden op de creativiteit want wie niet sterk is moet slim zijn.

Escaperoom.

Samen met de gehele groep kunnen we de ontsnappingspoging uitvoeren. Voordat we de ruimte gaan betreden om de grootste ontsnappingspoging te realiseren krijgen we eerst een aantal spannende spellen waar subtiele hints in verborgen zitten. Binnen 1 uur moet je alle raadsels en codes ontcijferen om te kunnen ontsnappen, lukt dat niet dan sluit de deur en zit je vast. Dit is niet verplicht. Nieuw is onze XXL escaperoom

Ik hou van Holland.

Iedereen kent het bekende tv programma wel, Ik hou van Holland.En hoe leuk is het om zelf een van de deelnemers te zijn. Tijdens uw bedrijfsuitje zullen we de groep in tweeën delen en zullen jullie tegen elkaar gaat strijden. Hier zullen er vragen beantwoord worden over films, muziek, sport, actuele maar ook algemene weetjes. Het uitbeelden van makkelijke maar ook moeilijke woorden en als klap op de vuurpijl. Het meezingen van Hollandse hits met Mr. Cheung.

Moorddiner.

Een perfecte samenhang tussen spel en maaltijd of maaltijd en spel, die keuze is compleet aan het Bedrijf. Het restaurant Sluizer wat bekend staat om zijn vis gerechten is dus de perfecte locatie voor het moorddiner. Je kan kiezen of je het spel voor het eten of na het eten zou willen spelen. Er zijn 2 varianten van het leuke het moordspel die je met dit uitje kan kiezen.

Help mijn collega is vermoord: je kunt zelf al raden om welk bedrijf het gaat. Het verhaal en regels worden ook aangepast aan uw bedrijf. In dit spel zal er een niet product worden vrijgegeven. Dit word publiekelijk tentoongesteld en vlak voordat het bekend word gemaakt word de woordvoerder vermoord. Aan jullie om gezamenlijk deze moord op te lossen.

Een moord in de supermarkt: Hier word iedereen een personage in de supermakt. Kees en Jan van de vleesafdeling, Marie en Willeke van de broodafdeling en buurvrouw Corrie als getuige, je kan het zo gek maken als jezelf wilt. Corrie is een trouwe klant van de supermarkt maar is niet altijd even geliefd. Geen reden om te vermoorden. De bedrijfsleider neemt het woord en iedereen heeft een vrije dag gekregen om met ze alle de moord op te lossen.

< Offroad rijden voor 2 personen Bedrijfsuitjes in Utrecht soprtief of indoor >