Bedrijfsuitje Gelderland

9 September, 2013 00:00

Ook voor een bedrijfsuitje in Gelderland ben je aan het goede adres bij VVC-Adventure. We beschikken daar over 4 hectare grond, met diverse offroad parcoursen en slipbanen. Maar onze thema uitjes kunt u ook boeken in Gelderland.

Bedrijfsuitje Gelderland

Wij kunnen op verschillende locaties in Gelderland een bedrijfsuitje voor u organiseren. Één van de toplacties in Gelderland is de GoudenHam. Op dit schiereiland heb je het gevoel of je in de middle of nowhere bent beland. Voor groepen vanaf 30 deelnemers kunnen wij hier verschillende bedrijfsuitjes organiseren.

Alignak in Gelderland

Het bedrijfsuitje Alignak vraagt om een waterrijke omgeving. Aan de rand van de over beginnen we met het bouwen van het kamp. De tipi-tenten neerzetten is een echte teambuilding opdracht. Maar ook het varen met de drakenboten is in dit gebied een geweldige ervaring. Klik hier voor meer informatie over dit geweldige bedrijfsuitje in Gelderland.

Bedrijfsuitje Alignak

 

 

Bedrijfsuitje Expeditie Robinson in Gelderland

 

Het is geen onbewoond eiland maar de Gouden Ham heeft alles in zich voor he juiste decor van dit bedrijfsuitje. Met onze Expeditie Robinson t-shirts zie je er net zo stoer uit als op tv. Dit uitje bestaat uit verschillende teambuilding opdrachten. Een ideaal groepsuitje voor groepen vanaf 30 deelnemers. Klik hier voor meer informatie over dit bedrijfsuitje in Gelderland.

 

Bedrijfsuitje Sweep Away in Gelderland

 

De mooiste en spectaculairste Sweep Away banen staan in Almere. Op dit moment is dit het meeste geboekte vrijgezellenfeest bij ons. Maar onze Sweep Away baan is ook zeer geschikt voor een sportief bedrijfsuitje. We kunnen onze hindernisbanen ook opbouwen in Gelderland. De kosten van het op en afbouwen inclusief begeleiding zijn € 6000,00. Dat is dus alleen aantrekkelijk voor grote groepen. U kunt ook kiezen voor onze locatie in Almere. De Sweep Away baan boekt u dan al vanaf € 49,50 p.p. Meer weten? Kijk dan even op de Sweep Away pagina.

< Bedrijfsuitje Tuk Tuk Bedrijfsuitje Hilversum >