Bedrijfsuitje Tuk Tuk

10 September, 2013 00:00
Tijdens deze TukTuk tocht draait het om kennis en oriëntatievermogen en de juiste manier van instructies geven aan de chauffeur. Die weet namelijk van niets, dus opletten geblazen.

Bedrijfsuitje met de Tuk Tuk

Tijdens dit bedrijfsuitje worden jullie ontvangen in een beachhouse op het strand in de zomermaanden of in een leuk cafe in de haven van Scheveningen in de wintermaanden.

Briefing bedrijfsuitje

Bij de start krijg je een korte briefing waarna je vervolgens met herkennings- en satellietfoto's, een cryptische routebeschrijving en opdrachtenmap gaat instappen. Met z'n drieen per TukTuk.

Bedrijfsuitje Scheveningen

Tijdens deze tocht rijd je langs het strand, door de duinen en de bekendste villabuurten van Nederland. Renbaan Duindigt en de gevangenis van Scheveningen zijn zomaar twee bezienswaardigheden die je op jouw pad tegen komt.

Bedrijfsuitje met opdrachten

Tussendoor is het de bedoeling een aantal bijzondere opdrachten op te lossen. Doe je dit juist dan kan je zo "extra" punten scoren. Wel een beetje doorwerken, want je moet wel op tijd binnen zijn! Zit jij in de winnende TukTuk?

Bedrijfsuitje programma

- ontvangst in beachhouse , strandclub of (eet)cafe 
- briefing 
- TukTuk tocht met opdrachten 
- prijsuitreiking

Tijdsduur bedrijfsuitje

2 uur (tot 20 personen)
4 uur (vanaf 20 personen; wisselprogramma)

Prijzen bedrijfsuitje

TukTuk Rally Scheveningen (10-20p) € 90,00 p.p.
TukTuk Rally Scheveningen (>20p) v.a. 90,00 p.p.

VVC-adventure. Voor een actief bedrijfsuitjeslipcursusbedrijfsfeestfamiliedagvrijgezellenfeest of teambuilding event met actie.

VVC-adventure ook voor individuele inschrijvingen Porsche-rijdenHummer-rijdenQuad-rijden ,Terreinrijden en Bedrijfsuitjes.

< Slipcursus actie Bedrijfsuitje Gelderland >