Bedrijfsuitje Amsterdam

6 Oktober, 2008 15:46

Bent uzelf op zoek naar een sfeervolle en unieke locatie voor een (besloten) feest of bedrijfsuitje? In het Amsterdamse Bos zijn vele mogelijkheden.

Bedrijfsuitje Amsterdam

Het bedrijfsuitje Alignak speelt zich af in de middle of nowhere rondom het water. Het Amsterdamse bos is de ideale omgeving hiervoor.

Bedrijfsuitje Alignak in Amsterdam

Elk team kiest zijn eigen opperhoofd en bedenkt daarna een leuke groepsyel. daarna word het team Officieel beëdigd. Elk team bewaakt zijn eigen vlag en word onderverdeeld in de teams ijsberen, neushoorns, en nijlpaarden. Dit bedrijfsuitje kan gehouden worden in Amsterdam of Almere.

Bedrijfsuitje Tipi Tent bouwen.

Eerst moet ieder team zijn eigen onderkomen bouwen. Palen van 10 meter lengte, 150 vierkante meter doek, haringen, touw en een bouwtekening. Welk team bouwt de mooiste Tipi Tent?

Bedrijfsuitje maakt hongerig

Buitenlucht maakt hongerig dat weten wij maar al te goed. Op traditionele wijze gaan we de lunch bereiden. De Tipitent doet dienst als restaurant.

Bedrijfsuitje Chinees drakenboot varen

Ieder team krijgt zijn eigen drakenboot. Op het ritme van de grote trom moeten de peddels het water in. Welk team is het best op elkaar afgestemd? Eerst even oefenen en dan op voor de wedstrijd.

Bedrijfsuitje Djembee

Wij leren je een aantal basis ritme's. Daarna moet je zelf een kleine variant proberen aan te brengen. Aan het einde van de dag gaan de verschillende teams een optreden verzorgen.

Modern Waterdragen tijdens bedrijfsuitje

De Afrikanen doen het d.m.v. enorme kannen op hun hoofd te vervoeren. Wij doen het vandaag met kleine kannetjes op een modern voertuig de quad.

Welk team gaat dit bedrijfsuitje winnen

Tijdens de headhunt moet elk team zo snel mogelijk van punt A naar punt B. Een sportieve activiteit met verschillende voertuigen.

Voor elke activiteit is een stukje van een totempaal te verdienen. Het team welk aan het einde van de dag de hoogste totempaal heeft is de winnaar. Bekijk al onze bedrijfsuitjes in Amsterdam.

< Bedrijfsuitje Motortrial Personeelsuitje >