Chinees drakenboot varen

1 reviews 8 10
Schrijf zelf een review

Het opperhoofd van je team neemt plaats achter de trommel. Als team oefen je het drakenboot varen op het juiste tempo en ritme voordat je aan de wedstrijd begint. Want je haalt alleen een goede tijd als iedere roeier tegelijkertijd peddelt. Je zit met je teamgenoten, een stuurman en een trommelaar in een kano-achtige boot. Je roeit op het ritme van de trommel: hoe beter het teamwerk, hoe sneller de boot door het water glijdt.

Alignak

Eerst even oefenen om op de maat van de grote trom de peddels in het water te steken. Daarna houden we een race met de drakenboot.

Secret Agent

Wel eens van een nachtkijker gehoord. Zo`n gadget waarmee de geheim agent in het donker alles kan zien. Met de boot moet er een bepaald parcours afgelegd worden. 1 persoon kan alleen het parcours zien. Lukt het hem/haar de boot tussen de mijnen te manoeuvreren

Drakenboot huren

Wij beschikken over 2 drakenboten. Maximaal 22 personen kunnen per boot mee. In de omgeving van Almere zijn leuke vaarten om een stukje te varen. We hebben een 2 uur durende tocht uitgezet met bezienswaardigheden.


Drakenboot varen in Amsterdam

Voor de gezelligste grachten van Amsterdam en even aanmeren bij een Amsterdams Café aan de steiger

Deze activiteit kan je doen als bedrijfsuitje strandteamuitje , groepsuitje of vrijgezellenfeest 

Reviews

Rob Hagendorp (17-10-2013)

Leuke activiteiten, goede instructeurs