Bedrijfsuitje Motortrial

7 Oktober, 2008 15:26

De liefhebbers voor avontuur kunnen zich storten op het bedrijfsuitje Motorspektakel. We hebben een uitdagend parcours voor offroad te rijden met o.a. een motorfiets.

Bedrijfsuitje Offroad

Wij bieden een offroad cursus aan als bedrijfsuitje. Van beginnend tot gevorderd. VVC-Adventure is de bundeling van de ervaring van Offroad rijder Frans IJbema, voor de ultieme locatie.

Bedrijfsuitje ook voor beginners

Heb je nog nooit op een motorfiets gezeten? Geen enkel probleem. We leren je eerst wegrijden en stoppen. Daarna zetten we de pionnen uit voor een slalom. Voor je het weet sta je op de steppen om op deze manier een goede gewichtsverdeling te krijgen over voorwiel en achterwiel.

Bedrijfsuitje quadrijden

Ook komt het quadrijden ruimschoots aan bod. Niet alleen op pure snelheid, maar we gaan ook leren om de quad perfect onder controle te houden. Super spannende hindernissen hebben we voor je gebouwd.

Bedrijfsuitje 4x4

Tja nu we toch in het terrein zitten ga je beleven wat een 4x4 aangedreven auto allemaal kan. Rijden op modder en zand is een onmisbaar deel van onze aanpak.

Materiaal tijdens het bedrijfsuitje

  • We gebruiken landrovers voor de 4x4 cursus
  • Yamaha Breeze en Suziki 250 cc quads
  • Yamaha TW 125 cc voor het offroad rijden met de motorfiets

Boeken bedrijfsuitje

Ben je met minder dan 3 deelnemers? Geen probleem op een aantal vastgestelde data kan je meedoen met het motorspektakel. Kijk hier voor beschikbare data

VVC-adventure. Voor een actief bedrijfsuitjeslipcursusfamiliefeestvrijgezellenfeest of teambuilding event met actie.

VVC-adventure ook voor individuele inschrijvingen Porsche-rijdenHummer-rijdenQuad-rijden en Terrein rijden.

< Bedrijfsuitje Motorrijden Bedrijfsuitje Amsterdam >