Bedrijfsuitje Activiteiten

18 Maart, 2020 12:33
Een dagje een bbq workshop doen is momenteel het meest geboekte bedrijfsuitje. Want wie wil er nu niet in onze grote outdoorkeuken aan de gang met de Kamado's of Rookovens. Je leert de lekkerste gerechten te maken. Actief samenwerken onder het genot van een drankje. Maar we hebben ook andere bedrijfsuitje activiteiten:

Keuze uit bedrijfsuitjes activiteiten

Mag het een personeelsuitje worden met een mix van gemotoriseerde en sportieve activiteiten. Zo kan je denken aan quadrijden, sumo worstelen en een scootmobiel race genoeg keuze uit de 150 verschillende uitjes. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijfsuitje een belevenis wordt die jij en je collega's zich nog lang zullen herinneren! Je kunt bij ons terecht voor een uitje met je collega's, een break tijdens een lange vergadering, relatiedagen voor jouw beste klanten, speciale activiteiten gericht op teambuilding of voor een onvergetelijke familiedag.

Een bedrijfsuitje met leerzame activiteiten

Daarvan hebben we er genoeg te beginnen met onze hoofd activiteit de slipcursus, er is keuze uit liefst 9 verschillende slipcursussen. Uiteraard moet je voor deze activiteit wel een rijbewijs hebben.  Wil je de technieken van het offroadrijden onder de knie krijgen met een stoere Landrover. Boek dan onze 2 of 3 uur durende terrein rij cursus. Deze activiteit kunnen we ook organiseren met allerlei teambuilding opdrachten.

Een bedrijfsuitje met feestelijke activiteiten

Een feestavond kan niet zonder feestelijke activiteiten. We hebben speciale thema feesten zoals het Foute Feest, het leukste is dat iedereen zich verkleed de voorpret kan dan al weken van te voren beginnen. Wij vullen de avond met allerlei verschillende leuke activiteiten die te maken hebben met het thema Fout Feest. Zijn jullie meer van de spelletjes kies dan voor de Party Night Games. Lekker eten en borrelen, dansen en tussendoor allerlei spelletjes spelen zoals de Snowdip, Grease auditie, Zing mee met Hazes, Limbo Dance en de hilarische Deense versie van the Voice van Holland.

All inclusieve bedrijfsuitje met activiteiten, eten en drinken.

Wij zijn beroemd om onze barbecue gerechten. dat is ook niet zo maar een bbq maar een belevenis. Op ons bbq plein kan je kiezen, wil je in het zonnetje zitten, wil je in de schaduw zitten onder de platanen of kies je voor onze overdekte veranda's uitgevoerd met onze hout en gas kachels. Zo'n Ultimate Barbecue Experience kan je combineren met een moorddiner of een escapespel.

VVC-Adventure voor een actief teamuitje, personeelsuitje of  teambuilding uitje

 

 

 

 

 

< Bedrijfsuitje 100 personen - Leuk, Spectaculair en Actief bedrijfsuitje actief >