bedrijfsuitje actief

17 Maart, 2020 15:22

Met je collega's werk je altijd met plezier op het werk. Een bedrijfsuitje organiseren is dan ook heel leuk om te doen met het hele team. Wij gaan graag voor je aan de slag om het juiste uitje voor je te organiseren. Wil je een actieve middag organiseren of een leuke feestavond? Er zijn genoeg mogelijkheden je kan uit meer dan 150 verschillende indoor en outdoor bedrijfsuitjes.

Actieve bedrijfsuitjes

Tijdens onze bedrijfsuitjes staat teambuilding, samenwerken en een hoop fun voorop. Heb je zin in een motorisch uitje of kies je meer voor het sportieve groepsuitje SweepAway. Er is van alles mogelijk sommige activiteiten kan je ook combineren met elkaar, Heb je advies nodig bel ons dan en we helpen je verder.

Kies verschillende activiteiten voor uw ideale bedrijfsuitje

Er is van alles mogelijk en er kan oneindig gecombineerd worden in verschillende activiteiten. Wat vaststaat is dat je bij ons gegarandeerd bent van:
- In- en outdoor actieve activiteiten
- Begeleiding door ervaren begeleiders
- Compleet en geheel op maat actief bedrijfsuitje
- Een dag vol plezier!

Afrikaanse Djembe of Percussie Workshop

Maak kennis met de Afrikaanse djembé, doundoun, sanbang, kenkeni, shakers en/of bellen. Onder begeleiding van een professionele instructeur ga je, tijdens dit bedrijfsuitje, de muzikale uitdaging aan. Jullie nemen met actief deel en ervaren hoe het is om gezamenlijk, in een korte periode, tot een muzikaal en swingend eindproduct te komen.

Help! De directeur is ontvoerd!

Een onbezorgd bedrijfsuitje? Vergeet het maar! De directeur is ontvoerd en jullie moeten genoeg losgeld verzamelen om hem vrij te kopen. Dit lukt alleen door goede samenwerking en loyaliteit aan de baas. Hoe graag willen jullie de directeur eigenlijk terug?

The Phone

Tijdens The Phone stadsspel wordt je team op de proef gesteld. Zowel mentale als fysieke kracht is nodig om de antwoorden te vinden op de vragen en om alle opdrachten goed te kunnen uitvoeren.

Op het moment dat het team de telefoon heeft gevonden en het nummer heeft gekraakt is er alleen communicatie mogelijk via de telefoon. Je krijgt de opdrachten en vragen via een sms. In de stad gaan jullie op zoek naar de antwoorden op deze vragen.

Vind de mysterieuze opdrachtgever door middel van het correct beantwoorden van de vragen. De enige manier om meer informatie te krijgen is via de mobiele telefoon. Als jullie het juiste antwoord hebben gegeven dan krijgen jullie de volgende aanwijzing.. Maar is de vraag verkeerd geantwoord zullen de eerste scheurtjes komen in het hechte team.

Al de aanwijzingen vormen uiteindelijk de coördinaten van de plek waar je de mysterieuze opdrachtgever zult vinden. Welk team is het snelst bij het vinden van de oplossingen en wint het spel? De mysterieuze opdrachtgever zal dit team goed belonen!

VVC-Adventure voor een actief teamuitje, personeelsuitje, teambuilding uitje, escape room spel, moorddiner of slipcursus

Bekijk hieronder het volledige aanbod aan actieve bedrijfsuitjes. Heeft u vragen of wilt u een offerte op maat? Neem dan contact met ons op.

< Bedrijfsuitje Activiteiten Bedrijfsuitje - Groepsuitje - Vrijgezellenfeest Corona virus >