Bedrijfsuitje 100 personen - Leuk, Spectaculair en Actief

2 April, 2020 23:56

Een bedrijfsuitje organiseren voor 100 personen is lastig. De wensen zijn vaak verschillend. Heb je allemaal durfals in je team of is het een mix.

De Meerkamp geschikt voor 100 personen.

Elke activiteit van dit bedrijfsuitje duurt een half uur, zo kan je 6 tot 8 verschillende activiteiten uit kiezen. Probeer dan altijd een mix te maken zodat er voor iedereen wel wat leuks bij zit. Iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen aan de activiteiten. Nemen we als voorbeeld het quadrijden. Ben je niet zo'n held maar vind je het wel leuk om een rondje te rijden dan kan dat gewoon, terwijl iemand anders pas lol heeft wanneer hij hard door een bocht kan rijden. Beide is mogelijk tijdens de Meerkamp .

2 tot 4 verschillende bedrijfsuitje voor 100 personen

Bij een grote groep van 100 personen kunnen we ook een aantal verschillende programma's maken, een ieder kan zich dan inschrijven voor het bedrijfsuitje wat hem / haar het meeste aanspreekt.

  • Voor de actieve deelnemers kunnen we een teambuilding uitje organiseren bijvoorbeeld met de activiteiten: Slipcursus , Terreinrijden , Quadrijden , Levend tafelvoetbalspel, Sumo worstelen
  • Voor de wat minder sportieve deelnemers kunnen we een programma maken met de activiteiten: Escaperoom, Oudhollandse XXL games en de Scootmobielrace.
  • Voor degene die het leuk vinden ook iets te leren kunnen we een bbq workshop organiseren of een anti slipcursus
  • Voor de sportieve deelnemer kunnen we SweepAway met de 9 verschillende hindernisbanen organiseren


Eten en drinken voor 100 personen
We hebben verschillende horeca zalen zodat u met uw groep van 100 personen uw eigen zaal heeft. Onze horeca medewerkers hebben ervaring met grote groepen. Kiest u voor een bbq dan sereveren wij de eerste 2 gerechten uit zodat er niet meteen een hele rij met personen bij het buffet staan. Afhankelijk van de grote van de groep maken we meerdere uitgifte buffets.

Het teambuilding uitje kan je boeken als:

groepsuitje bedrijfsuitje , teamuitje , teambuilding , vrijgezellenfeest ,  vrijgezellenfeest voor mannenvrijgezellenfeest voor vrouwenescape room , vriendenuitje , familie uitje , slipcursus Personeelsfeest ,

< Voucher regeling bij Annulering Bedrijfsuitje Activiteiten >