CadeauTips Mannen

7 Maart, 2011 15:55

De beste cadeautips voor mannen vindt je op onze website. De cadeaubon ontvang je binnen 1 uur al op jou e-mail adres!

Read MoreCadeautips Mannen

Moeilijk om een leuk cadeau voor hem te vinden? Vanaf nu niet meer! Hier vind je originele cadeautips voor stoere arrangementen voor elke man.

Cadeautips voor mannen

Zit je ook wel eens met het probleem dat je een leuk, origineel, stoer, avontuurlijk cadeau zoekt voor je vriend, man of gewoon een kennis, maar geen idee hebt wat je nu voor hem moet kopen? Dan is VVC-Adventure jouw redder in nood!

Cadeaubonnen tips mannen

Bestel jou cadeaubon voor hem en betaal via Ideal en ontvang binnen 1 uur de cadeaubon voor jouw man op je eigen e-mail adres.

Dus ook bij een lastminute cadeautje geen nood! Jouw vriend, man of kennis heeft 1 jaar de tijd om bij ons te cadeaubon in te leveren voor zijn arrangement.


Cadeautips mannen Slipcursus Experience

Verras jouw vriend, man of gewoon een kennis met een cadeaubon voor een slipcursus. 
Wij hebben verschillende soorten slipcursussen, vanaf 1 uur durend tot en met een volledige cursus van 5,5 uur. Dus voor elk budget hebben wij wel een geschikte cursus. 
D.m.v. een oefening(en) gaan we tijdens de antislipcursus uw vriend, man, kennis het volgende leren: Het verschil voelen tussen grip en slip. Het doel is een slip eerder aan te voelen komen zodat de bestuurder eerder kan corrigeren.


Cadeautips mannen Sweep Away Experience

Voor de super sportieve mannen, die denken alles aan te kunnen! Laat deze man kennis maken met ons Sweep Away parcours, de variant van het bekende programma van TV. Sweep Away is Nederlands meest spectaculaire hindernis baan. Véél geïmiteerd maar nog niet geëevenaard! Het programma duurt 3 uur en bestaat uit 8 verschillende activiteiten.


Cadeautips mannen Meerkamp Competitie 2,5 uur

Voel tijdens dit uitje de krachtige 4x4 aandrijving waarmee je iedere heuvel bedwingt. Ervaar de sensatie van het Carver rijden en hoe gaat het hem af op een wendbare minimotor, motorped of stoere quad... Off road begint de fun pas echt.


Cadeautips mannen Porsche rit

Verwen hem met een cadeaubon voor een exclusieve rit in een exclusieve Porsche. Onze instructeur laat hem de rij eigenschappen & acceleratie van deze ultieme Supercar beleven. Natuurlijk zit hij zelf achter het stuur. Een ultiem cadeau voor de man!


Overige ideeën Cadeautips mannen

Het VVC-Adventure biedt nog veel meer arrangementen aan om uw man, vriend, kennis te verassen. Alle cadeaubonnen die worden uitgegeven zijn één jaar geldig, hij kan dan zelf een geschikte datum zoeken om een afspraak te maken voor zijn arrangement. Klik hier voor een overzicht van de verschilende cadeaubonnen.

Kom je er helemaal niet meer uit? Want wat vind jouw man, vriend, kennis nu het leukst? Ook daar is een oplossing voor. Het is namelijk ook mogelijk om bij ons waardebonnen te kopen. Hij kan dan zelf bepalen aan welk arrangement hij graag wilt deelnemen.

< Vrijgezellenfeest Idee Driftcursus met BMW en Race op water >