Slipcursus Actie van € 92,- voor € 49,-

24 Maart, 2014 14:45

Doe mee met de slipcursus en laat zien dat je een veilige weggebruiker bent. In samenwerking met een verzekeringsmaatschappij krijg je een fikse korting op onze 3 uur durende slipcursus

Slipcursus van € 92,00 voor € 49,00

Almere - 3 uur slipcursus met theorie, instructie en 3 soorten praktijkoefeningen.

Tijdens al onze slipcursussen beginnen we met de slalom oefening. De ideale oefening  om de grens tussen grip en slip aan te leren voelen. Aan een slippartij gaat altijd een fout vooraf. D.m.v. een slalom oefening gaan we het volgende leren: het verschil voelen tussen grip en slip. Het doel is een slip eerder aan te voelen komen zodat de bestuurder eerder kan corrigeren.

Na de slalom oefening krijgt de cursist een uitwijkoefening. Hierbij leren we de cursisten hoe u moet uitwijken op een glad wegdek voor een stilstaand object. Vervolgens maken we het nog wat interessanter en leert de cursist, na het uitwijken weer terug te komen op de eigen weghelft.

In deze drie uur cursus krijgt de cursist ook nog diverse rem oefeningen en zal ook de noodstop oefenen. Op het teken van de instructeur trap de cursist keihard op de rem. Door de wegverkanting breekt de auto uit en bij door remmen met geblokkeerde wielen wordt de auto onbestuurbaar. Tijdens deze antislipcursus leren we de cursisten diverse oplossingen.

Korting in samenwerking met een verzekeringsmaatschappij

Door een samenwerking die wij zijn aangegaan met een verzekeringsmaatschappij kunnen wij op enkele vastgestelde data de 3 uur durende slipcursus aanbieden met een fikse korting.


    Vol = Vol

Deze actie loopt t/m maart 2014, op door ons vastgestelde data. De data zijn nog maar beperkt, wees er daarom snel bij, want Vol = Vol. 
Reserveer hier uw slipcursus


    Actie's

Wilt u op de hoogte blijven van al onze acties? 
Volg ons dan via twitter of facebook en blijf op de hoogte van alle acties!


    Over VVC-Adventure

VVC Adventure bestaat sinds 1988 als auto-, motor- en anti-slipcursus school en heeft zich sindsdien verder uitgebreid met meer dan 80 verschillende gemotoriseerde- en sportieve evenementen op een terrein van +/- 3 hectare. Van een slipcursus, tot een ritje in een Porsche. Van quad rijden tot het uitdagende Sweep Away parcours! Bij VVC Adventure wordt je uitje, personeelsuitjefamiliedag of vrijgezellenfeest een onvergetelijk event. Bij VVC-Adventure ben jij de held! VVC-Adventure is uitgeroepen tot de grootste aanbieder van uitjes. Benieuwd wat anderen zeggen over VVC? Bekijkt u dan de ruim 800 recensies die klanten over ons hebben geschreven via bedrijfsuitje.nl.

< Samenwerken College Biefstuk bakken >