Samenwerken

24 Maart, 2014 14:47

Op 25 februari organiseren wij een Netwerkborrel. Het thema van deze dag is samenwerken. Wij zijn zelf op zoek naar leuke collega bedrijven om samen nieuwe arrangementen te bedenken.

Samenwerkingsverbanden van VVC-Adventure

  •  Op onze website kregen wij veel zoekopdrachten met het woord paintball een activiteit die wij zelf niet uitvoeren. Toen hebben wij een combinatie programma bedacht. De groep komt eerst bij ons rijden op de quads en mini motoren om daarna bij een collega bedrijf het paintballen te gaan doen. Inmiddels boeken jaarlijks zo'n 400 groepen bij ons het Paintball Motoraction programma. Een flink aantal deelnemers die anders hun groepsuitje niet bij ons hadden geboekt.
  • Ook kregen we vele zoekopdrachten met het woord vrijgezellenfeest vrouwen. Nu zijn onze hoofdactiviteiten echte mannen activiteiten dus ontwikkelde we het vrijgezellenfeestspel Gooische Vrouwen. Dit arrangement kan uitgebreid worden met een visagie workshop, ook de visagie workshop verzorgen wij niet zelf. Inmiddels weten de vele vrouwen groepen ons nu te vinden.

Samenwerkingsverbanden uitbreiden

Wij zijn op zoek naar bedrijven die leuke activiteiten verzorgen en die kunnen en willen samenwerken. We bedenken samen een arrangement bestaande uit een mix van VVC-Adventure activiteiten en jullie activiteiten. Via onze verschillende websites gaan wij dit arrangement aanbieden.

Welk bedrijf wil bij ons op locatie de volgende activiteiten verzorgen.

Alle ideeën zijn welkom.

Netwerkborrel

Op verschillende vrijdagen gedurende het jaar door organiseren wij een Netwerkborrel in Almere. Elke keer met een ander thema!

Doel Netwerkborrel

Het is een luxe vrijdagmiddagborrel om op een leuke manier het einde van de werkweek te vieren. Maar er is meer. Leuke leerzame workshops. Vooraf leuke activiteiten die het netwerken makkelijker toegankelijker maakt. Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

< Verjaardagscadeau Vrouw Slipcursus Actie van € 92,- voor € 49,- >