Politie geeft gratis Slipcursus

24 Maart, 2007 09:12

Verkeerscontrole met beloning. Almere, 03-12-2006 * Politie Flevoland heeft vrijdagavond en -nacht weer een grote verkeerscontrole gehouden, waaraan ruim veertig personeelsleden deelnamen.

Weggebruikers die alles in orde hadden werden weer beloond met een kans op een Anti slipcursus.

Het controleteam was samengesteld uit medewerkers van de politie van Almere, het VerkeersTeam, technisch specialisten (VerkeersOngevallenAnalisten) en studenten van Politie Flevoland. Ditmaal werden alle controles gehouden op drie locaties in Almere (Haven, Stad-West en Stad-Oost). In totaal werden er 455 voertuigen en 655 personen gecontroleerd. Er werd gecontroleerd op alcoholgebruik, de technische staat van het voertuig en de vereiste documenten. Auto's met een sportuitlaat werden getest met een geluidsmeter.

In totaal werden er 251 bekeuringen uitgeschreven voor een grote verscheidenheid aan overtredingen. Een automobilist werd aangehouden wegens het rijden onder invloed, een andere wegens belediging en niet voldoen aan een bevel of vordering. Twee personen werden aangehouden omdat zij nog een straf hadden openstaan. Van vijf auto's is het kentekenbewijs ingevorderd.

Bestuurders die alles wel in orde hadden kregen een ijskrabber/parkeerschijf en een bon waarmee via de website van Politie Flevoland kan worden meegedongen naar een Anti slipcursus. Medio januari 2007 worden er uit de aanmeldingen twee slipcursussen uitgeloot.

VVC-adventure. Voor een actief bedrijfsuitjeslipcursusfamiliefeestvrijgezellenfeest of teambuilding event met actie.

VVC-adventure ook voor individuele inschrijvingen Porsche-rijdenHummer-rijdenQuad-rijden en Terrein rijden.

< Gratis Slipcursus Teambuilding bedrijfsuitje >