Gratis Slipcursus

24 Maart, 2007 09:19

Politie Flevoland maakt winnaars slipcursus bekend. Zeewolde, 20-01-2007. Politie Flevoland werkt samen met burgers aan verkeersveiligheid.

Dat was de insteek van de verkeersactie die Politie Flevoland in november en december van 2006 organiseerde. Automobilisten die de zaken tijdens de alcohol- of verkeerscontroles in Flevoland goed voor elkaar hadden, maakten kans op één van de twee slipcursussen. Tijdens de Politie Karavaan in Zeewolde maakte Politie Flevoland de twee winnaars bekend.

Uit zon honderd aanmeldingen op de internetsite van Politie Flevoland zijn Arie van Bezooijen uit Urk en Monique Perdaems uit Zeewolde als winnaars uit de bus gekomen. Van inspecteur Gerke Nijland van de politie Zeewolde ontvingen zij zaterdag de cheque voor een slipcursus.

Politie Flevoland zette deze actie in, om tijdens de winterperiode extra aandacht voor de verkeersveiligheid te vragen. Met deze controles benadrukte de politie dat verkeersveiligheid niet alleen een zaak is van de politie, maar ook van de weggebruiker zelf. Automobilisten maakten niet alleen kans op het winnen van een slipcursus, maar kregen ook veiligheidstips voor hun auto.

VVC-adventure. Voor een actief bedrijfsuitjeslipcursusfamiliefeestvrijgezellenfeest of teambuilding event met actie.

VVC-adventure ook voor individuele inschrijvingen Porsche-rijdenHummer-rijdenQuad-rijden en Terrein rijden.

< Bedrijfsuitje Dinner games Politie geeft gratis Slipcursus >