Hummer rijden Pickup

8 November, 2007 16:28

Aan het einde van 2008 wordt het programma van de Hummer H3 uitgebreid met een pickup variant.

Hummer H3 pickup voor 2008

General Motors legt 73 miljoen dollar neer om te investeren in de fabriek in het Amerikaaanse Shreveport. Eén van de resultaten van deze kapitaalinjectie is dat er ruimte komt voor de productie van de Hummer H3 pickup. Die gaat door het leven onder de naam H3T. Net als bij de H2 de normale versie SUV heet en de pickup SUT - waarbij die laatste letter staat voor ‘truck'. Hummer verwacht dat aan het einde van 2008 de H3T in de verkoop kan. Dan hebben de Amerikanen de beschikking over het nieuwe model. Naar verwachting is Europa in het jaar erna aan de beurt. Het eerste nieuws rond de Hummer H3 is de komst van een V8-versie. Die komt naast het huidige vijfcilinder model. Ook een diesel voor de baby-Hummer staat op de verlanglist van GM.

Hummer H2 rijden als cadeau

Bij ons kunt u nog geen Hummer H3 rijden, maar wij hebben wel twee mooie Hummers H2, waarmee u bij ons kunt rijden. Kent u iemand die altijd al eens heeft willen rijden in een Hummer? Maak dan zijn of haar droom waar! Een absoluut spectaculair cadeau voor hem of haar! Laat zijn of haar droom uitkomen! U kunt bij ons een cadeaubon bestellen of telefonisch (via 036-5323580) een reservering maken voor een Hummer rit.

Hummer H2 rijden tijdens een uitje

Naast enkel een Hummer rit, kunt u het Hummer rijden ook in een arrangement verwerken.

Bent u met minder dan 3 personen dan kunt u gaan kijken naar ons Hummer arrangement of ons Exclusief uitje. Het Hummer arrangement bestaat uit Hummer rijden, een slipcursus en een rit op een stoere Quad. Het exclusief uitje wordt nog verder uitgebreid met het Porsche rijden.

Bent u met 3 personen of meer dan kunt u bij ons een groepsreservering maken voor het Motorspektakel uitje. Binnen het Motorspektakel uitje kunt u afhankelijk van de tijdsduur een aantal activiteiten kiezen. U kunt hierbij denken een aan slipcursusQuad rijdenterrein rijden op Trial motor rijden. Als aanvulling hierop kunt u het Hummer H2 rijden boeken. Neemt u voor het maken van een groepsreservering telefonisch contact met ons op via 036 532 3580.

 

VVC-adventure. Voor een actief bedrijfsuitjeslipcursusfamiliefeestvrijgezellenfeest of teambuilding event met actie.

VVC-adventure ook voor individuele inschrijvingen Porsche-rijdenHummer-rijdenQuad-rijden en Terrein rijden.

< Bedrijfsuitje Winter Slipcursus Den Haag >