Bedrijfsuitje Winter

9 November, 2007 16:27

Bedrijfsuitje in de winter: er zijn vele mogelijkheden. Steeds meer bedrijven organiseren dagjes 'op de hei' om te bezinnen, aan team-building te doen of om ingewikkelde concepten te ontwikkelen. Altijd leuk en inspirerend natuurlijk, om even niet achter je bureau & PC te zitten. Maar wat doe je nou in de winter?

Bedrijfsuitje Winter

VVC-Adventure heeft speciaal programma's ontwikkeld die u tijdens uw off-site (eventueel na het formele gedeelte) kunt doen waarbij actie, sfeer en warmte voorop staan. De arrangementen zijn zo samengesteld dat het weer geen spelbreker kan zijn bij regen, sneeuw of ijzel.

Indoor & Outdoor bedrijfsuitje in de winter

Wat dacht u van een ritje in een Hummer, in een stoere 4x4 auto, Porsche of slippende auto. Lekker actief bezig zijn zonder dat de weersinvloeden vat op u krijgen. Deze outdoor activiteiten kunt u ook weer combineren met een kookworkshop of een schilderworkshop. Het ideale indoor bedrijfsuitje voor de winter. Maak van uw off-site in de winter een onvergetelijk avontuur. Ontdek in elkaar en in uzelf niet eerder vermoede talenten, kwaliteiten, mogelijkheden én hiaten. Verleg uw grenzen, vergroot uw plezier!

Ideeën bedrijfsuitje winter

Heeft u zelf ideeen over een indoor bedrijfsuitje vertel het ons dan! Samen zullen wij voor u bekijken of we een leuk indoor bedrijfsuitje speciaal voor u kunnen samenstellen.

 

Na afloop nog een borrel, barbecue of meer?

Ons catering team staat binnen voor u klaar, bijna alles is mogelijk. Het VVC team maakt er een feestje van. Bekijkt u hier al onze horecamogelijkheden. 
Heeft u zelf andere wensen, geen probleem, verder deze ons. In overleg met de cheff kok zullen wij u een passend aanbod doen.

VVC-adventure. Voor een actief bedrijfsuitjeslipcursusfamiliefeestvrijgezellenfeest of teambuilding event met actie.

VVC-adventure ook voor individuele inschrijvingen Porsche-rijdenHummer-rijdenQuad-rijden en Terrein rijden.

< Hummer H2 rijden Hummer rijden Pickup >