Het ultieme bedrijfsuitje organiseren doe je zó!

28 Januari, 2016 15:07

Een bedrijfsuitje organiseren waarbij iedereen het naar zijn zin heeft, is nog niet zo gemakkelijk. In dit blog geven we je een aantal tips om het bedrijfsuitje te laten slagen.

Een goed begin is het halve werk

Om het bedrijfsuitje goed te beginnen, laat je iedereen ophalen met de Topbus. Zij vervoeren jullie op een hele bijzondere manier van en naar de locatie van het bedrijfsuitje. Topbus houdt daarbij rekening met de stijl en ambiance van het bedrijfsuitje. Jullie worden volledig in de watten gelegd door de host en hostess.

Topbus

Vrijgezellenfeest Vrouwen

Carver One rijden

Hostess Topbus

Sluit het bedrijfsuitje goed af!

Zodra jullie gearriveerd zijn op de evenementenlocatie, gaan het echte ‘werk’ pas beginnen. Bij VVC-Adventure heb jullie namelijk de keuze uit meer dan 100 verschillende bedrijfsuitjes, waaronder bijvoorbeeld een meerkamp of motorspektakel.

Organiseer een heerlijke barbecue bij VVC of feest gezellig na in de Topbus. De bussen zijn namelijk voorzien van een uitstekende geluidsinstallatie en lichtshow. Tevens kan er een liveact geregeld worden in de bus. Bij VVC-Adventure kun je verder het bedrijfsuitje geheel naar wens samenstellen. Bekijk hier al onze mogelijkheden en boek gemakkelijk online je ideale bedrijfsuitje.

< Verras je Valentijn met een unieke cadeaubon! Slipgevaar voorkomen: zo doe je dat! >