Verras je Valentijn met een unieke cadeaubon!

11 Februari, 2016 09:52

14 februari is het weer zover: Valentijnsdag. De dag bij uitstek om de liefde opnieuw te verklaren aan je Valentijn. Uiteraard wil je je geliefde dit jaar weer verrassen met een leuk, grappig en origineel cadeau. Heb je nog geen idee wat je dit jaar moet geven? Hieronder geven we een aantal leuke suggesties voor een cadeaubon die je kunt geven aan je Valentijn.

Porsche rijden: ervaar 300 pk onder je rechtervoet

Verwen je Valentijn met een cadeaubon voor een exclusieve rit in onze Porsche! Onder begeleiding van onze instructeur beleeft je geliefde de rijeigenschappen en acceleratie van de Porsche 911. Uiteraard mag hij of zij zelf rijden en de 300 pk sterke motor in bedwang houden.

Boek direct voor de actieprijs van € 59,-

Sweep away: actief maar vooral lachen

Met Sweep Away verras je niet alleen je Valentijn, maar ook jezelf. Jullie gaan namelijk drie uur lang ravotten, lachen en klauteren op onze stormbaan. Ontwijk de bokshandschoenen, overwin de steile rotswand en bedwing de grote trampoline ballen. Vergeet niet om de bloopers en uitglijders van je geliefde op de gevoelige plaat vast te leggen!

Boek direct voor de actieprijs van € 59,-

Cursus 4x4 rijden: durf jij de heuvels aan?

Op safari met je Valentijn? Onder begeleiding van onze instructeur, gaan jullie twee uur lang het offroad parcours vol uitdagingen en hindernissen aan. Leer de stoere terreinwagen kennen en bedwing de modder, de heuvels en andere obstakels. Halen jullie ongeschonden de eindstreep?

Boek direct voor de actieprijs van €138,-

Hier vind je nog veel meer leuke, stoere of actieve cadeaubonnen. Voor iedere gelegenheid hebben we speciale arrangementen samengesteld voor zowel mannen als vrouwen. De cadeaubonnen zijn een jaar na aankoop geldig en het hele jaar in te wisselen. Na betaling via iDeal of creditcard ontvang je de cadeaubon binnen een uur op het opgegeven emailadres. Wil je een eerder aangekochte cadeaubon verzilveren? Ontdek hier hoe je dat moet doen.

< Verslag van de dag: rijvaardigheidstraining voor Citroën en Peugeot Het ultieme bedrijfsuitje organiseren doe je zó! >