Bedrijfsuitje Utrecht

27 September, 2013 00:00
Wij organiseren verschillende bedrijfsuitjes in de stad Utrecht, maar ook in de directe omgeving van Utrecht organiseren wij actieve bedrijfsuitjes.

Bedrijfsuitje Utrecht

De stad Utrecht is uitermate geschikt voor het organiseren van het bedrijfsuitje Wie is de Mol. Voor groepen vanaf 30 deelnemers organiseren wij dit bedrijfsuitje ook in de stad Utrecht. Lees hier meer over het bedrijfsuitje Wie is de Mol

Bedrijfsuitje met eten in Utrecht

Utrecht kent vele restaurants ideaal voor het houden van een bedrijfsuitje. Wij werken samen met verschillende restaurants. Tussen het eten door vermaken wij de gasten met het bedrijfsuitje Ik hou van Holland. De teams gaan het tegen elkaar opnemen tijdens de verschillende spelrondes. Vanaf 30 deelnemers organiseren wij dit bedrijfsuitje ook in Utrecht. Op onze eigen locatie in Almere kunt u dit bedrijfsuitje al boeken vanaf 16 deelnemers.

Bedrijfsuitje Utrecht Avond

Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje in de Avond. Wij organiseren in Utrecht de volgende bedrijfsuitjes.

Minute to win it: Verschillende teams moeten bepaalde activiteiten uitvoeren binnen 1 minuut. Tussen de spelrondes door is er de gelegenheid voor een hapje te eten en voor een drankje. Vanaf 30 deelnemers kunt u dit bedrijfsuitje boeken in Utrecht. De kosten zijn € 19,50 p.p. exclusief eten en drinken.

Bedrijfsuitje Utrecht indoor

Wij organiseren verschillende indoor bedrijfsuitjes in Utrecht, waaronder het indoor bedrijfsuitje De Jongens tegen de Meisjes. Dit bedrijfsuitje is vanaf 30 deelnemers voor € 19,50 p.p. te boeken zonder eten en drinken. Voor meer informatie bekijk alle bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje omgeving Utrecht

40 kilometer vanaf Utrecht staat het hoofdkantoor van VVC-Adventure. Op ons 4 hectare grote terrein organiseren we tal van bedrijfsuitjes. Leerzame bedrijfsuitjes zoals het volgen van een slipcursus of kookworkshop. Sportieve zeskamp of Sweep Awaybedrijfsuitjes. Gemotoriseerde bedrijfsuitjes met activiteiten zoals o.a. Terreinrijden - Offroadrijden -Quadrijden - Porsche rijden, keuze uit liefst 150 verschillende activiteiten.

< Bedrijfsuitje met Bloopers Bedrijfsuitje Trikerijden >