Bedrijfsuitje Leerzaam

22 Oktober, 2008 14:25

Een slipcursus is altijd leuk. Althans op een slipbaan. Want u zult er toch niet aan moeten denken dat het op de openbare weg overkomt.

Bedrijfsuitje Slipcursus

Een slippartij....u kunt er soms toch niets aan doen. Gladde bladeren, olie, sneeuw en ijzel zijn omstandigheden die u niet altijd kunt ontlopen.

Bedrijfsuitje Rijvaardigheid

Kom je ooit in zo'n situatie dan weet u na dit bedrijfsuitje hoe u hierop moet reageren. Hoe u de auto dus weer onder controle krijgt in een slip situatie. Voor uw eigen veiligheid en die van uw mede weggebruikers. Want behalve leuk is een bedrijfsuitje slipcursus dus ook uiterst leerzaam.

Bedrijfsuitje Spektakel

Het spectaculaire bedrijfsuitje Motorspektakel vereist naast enige fysieke inspanning vooroal concentratie. De invulling laten wij geheel aan u. U kunt een keuze maken uit de volgende onderdelen: Slipcursus, Terreinrijden, Quadrijden, Trialmotorfiets brijden of een spannende rit in een Porsche, Hummer of Carver.

Bedrijfsuitje Locatie

De Nederlandse kampioenschappen terreinrijden zijn hier al meerdere malen verreden. En de slipbaan staat bekend als de gladste van Europa. Uniek in de Benelux is de slipcursus op 8 wielen. Alle ingrediénten zijn aanwezig voor een onvergetelijk bedrijfsuitje.

VVC-adventure. Voor een leuk bedrijfsuitjeslipcursusbedrijfsfeestfamiliedagvrijgezellenfeest of teambuilding event met actie.

VVC-adventure ook voor individuele inschrijvingen Porsche-rijdenHummer-rijdenQuad-rijden enTerreinrijden.

< Bedrijfsuitje Quadrijden Bedrijfsuitje Sportief >