Terreinrijden Motorspektakel

4 reviews 9 10
Schrijf zelf een review

Terreinrijden is blij rijden. Is rijden met een grijns op je gezicht `en het zweet in je handen. Want die krachtige 4x4 aandrijving moet je wel weten te gebruiken. Weten `en durven. Daarom leren we je eerst de Landrover te veroveren en naar jouw hand te zetten.

Terreinrijden leren

Zodra je de kunst machtig bent, mag je het parcours op. We hebben een offroad parcours vol uitdagingen en hindernissen. Heuvels die bedwongen moeten worden, bruggen die genomen moeten worden, bochten die gemaakt moeten worden en water en modder, waar je dwars doorheen moet...

Terreinrijden op behendigheid

Bij het terreinrijden uitje draait het om techniek. Neem met  de juiste snelheid de hindernis.Rijd je te langzaam dan moet je halverwege gas geven en graaft de auto zich in.

Terreinrijden in lage gearing

Op de openbare weg rijdt je in de hoge gearing. Schakel je tijdens het terreinrijden de lage gearrng in dan worden er 4 wielen aangedreven, de helft aan snelheid wordt ingeleverd maar je krijgt er 2 x zo veel kracht voor terug.

Terreinrijden uitjes

Je kan terreinrijden boeken als groep maar ook individueel

Reviews

Pascal Jansen (12-02-2016)

Met de vrienden een vriendenuitje georganiseerd met als hoofdonderdeel het terreinrijden. Landrovers zonder stuurbekrachtiging. Flink werken dus. Onverwoestbaar en ik sta er van versteld wat die 4x4 auto\'s allemaal kunnen. Het was best spannend af en toe, een leuke dag gehad en ook nog wat geleerd.

H. Hendriks (12-09-2014)

Een geweldige ervaring om eens mee te maken. Kom zeker een keer terug voor een hele dag terreinrijden.

David Buhrs (02-02-2014)

Spectaculaire en uitdagende parcours! Prima vermaakt en veel geleerd. Almere heeft me verast.

Freek Cieraad (02-02-2014)

Over 3 maanden ga ik naar Afrika, dus even een cursus doen. Auto vast in de blubber gezet en proberen weer los te krijgen. Vele goede tips gehad. Het was een gezellige middag!