Bedrijfsuitje Indoor

5 September, 2014 14:19

Buitenactiviteiten tijdens een bedrijfsuitje zijn minder leuk wanneer het de hele dag regent. VVC combineert buiten activiteiten met indoor activiteiten. Zo loop je niet de kans dat je bedrijfsuitje verregend.

Bedrijfsuitje paintball

Nieuw is ons indoor bedrijfsuitje paintball. Op een locatie in Rotterdam is het mogelijk dit actieve spel indoor te spelen

Bedrijfsuitje met dikke lol

Paintball staat altijd garant voor dikke lol. Wat nog leuker is, dat je niet in een bos hoeft rond te rennen maar gewoon lekker binnen paintballen.

Perfecte bedrijfsuitje

In Rotterdam is er een locatie voor het perfecte indoor bedrijfsuitje, ze zijn niet afhankelijk van het weer en daarom het gehele jaar geopend. Je kan van 's morgens vroeg tot 's avonds laat je collega's of vrienden lekker onder vuur nemen.

Bedrijfsuitje compleet

Om het bedrijfsuitje compleet te maken bestaat de mogelijkheid om opgehaald te worden in speciale Paintball limousines. Er is ook een brasserie war je wat kan drinken, lunchen of dineren.

Bedrijfsuitjes paintballen

We organiseren verschillende bedrijfsuitjes ook op het gebied van paintballen. Zo hebben we liefst 6 verschillende paintball velden in Almere (in de open lucht)

< Slipschool Bedrijfsuitje Skiën in Finland >