Bedrijfsuitje Skiën in Finland

2 September, 2014 00:00
Ruim 70 procent van Finland bestaat uit bos en 10 procent uit ijs. Dit houd dus in dat er genoeg plekken zijn die nog ongerept zijn.

Hier kan je dus heerlijk van de wintersport genieten. 

Verblijfplaats bedrijfsuitje Skiën in Finland

In Saariselkä staat een groot regionaal wintersportcentrum met allerlei mogelijkheden. O.a. nacht skiën en langlaufen. Op het programma staan de meest bijzondere activiteiten die tot een onvergetelijk bedrijfsuitje kunnen leiden.

Wat te doen  tijdens het bedrijfsuitje in Finland

Hier kun je denken aan een rendiertocht of wellicht een huskysafari. Tevens gaan we ook op de snowmobiel, door middel van deze bijzondere ‘motorfiets; maak je kennis met de overweldigende natuur van dit Scandinavische land.

Voorbereiden op de wintersport d.m.v. bedrijfsuitje wintersport in Nederland

Uiteraard zijn de wegen in dit soort landen anders begaan baar dan hier in Nederland. Om je nou goed voor te bereiden op de moeilijk begaanbare wegen niet alleen in Finland maar ook in alle overige wintersport plaatsen.

Bedrijfsuitje wintersport bij VVC-Adventure

Om goed voorbereid op pad te gaan hebben wij bij VVC een speciaal wintersport pakket. Je gaat hierin een anti-slipcursus volgen, driften met de Quad, Quad behendigheid en 4x4 rijden. Helaas hebben we geen sneeuwscooters maar een quad is bijna het zelfde.

Teambuilding en workshops

Ook organiseren wij teambuilding uitjes en diverse leuke workshops. We zijn bekend van onze slipcursussen

< Bedrijfsuitje Indoor Bedrijfsuitje Zeepkist rally >