Slipschool

5 September, 2014 15:48

Een slipcursus bij een slipschool geeft rijvaardigheidstrainingen ter voorkoming van een slippartij. Ook leert men u op de slipschool door middel van verschillende oefeningen hoe te handelen wanneer u in de slip raakt.

Slipschool

Alle slipscholen in Nederland hebben de beschikking over een natte baan. Op het asfalt is een kunst stoflaag aangebracht door middel van water erop te spuiten ontstaan een spiegelglad oefenvlak.

Slipschool Skidcar

Een uitzondering is een slipschool die les geeft met de skidcar. Een skidcar is uitgerust met 4 extra wielen. D.m.v. een hydraulisch systeem kan de instructeur de grip tussen band en wegdek aanpassen. Het oefenen gebeurt op een asfalt baan zonder aanpassingen. De cursist weet dus nooit van te voren wanneer de auto begint te slippen. Tijdens de Summit skidcar cursus zitten er maar 2 cursisten in de auto samen met een instructeur.

Slipschool Almere

De Slipschool in Almere geeft 9 verschillende rijvaardigheidstrainingen. De Slipschool in Almere beschikt over 2 natte slipbanen en als enigste in Nederland geeft de slipschool rijvaardigheidstrainingen met de skidcar.

Slipschool met 9 rijvaardigheidstrainingen.

Een slipcursus cadeau geven is een zinvol cadeau. De 1 en 2 uur durende rijvaardigheidstrainingen zijn daarvoor een leuk idee. De 3, 4 en 5 uur durende rijvaardigheidstrainingen zijn prima cursussen om de rijvaardigheid naar een hoger niveau te tillen. Hoe langer de cursus duurt hoe meer oefeningen u krijgt en hoe langer u de tijd heeft om te oefenen. San hebben we nog 3 cursussen van een combinatie met natte baan en skidcar. En de top cursus bestaat uit een 3 uur durende rijvaardigheidstraining met de skidcar.

Slipschool voor auto en motor

Slipschool VVC Adventure te Almere geeft rijvaardigheidstrainingen voor zowel de auto als motor. Onze slipschool heeft ook de beschikking over een automaat voor de auto sliptraining.

Onze collega slipscholen zijn:

Slipschool Eindhoven

Deze slipschool geeft rijvaardigheidstrainingen voor auto, motor, vrachtauto en autobus. De slipschool heeft 2 trainingsvlakken

Slipschool Barneveld

De slipschool waar veel opleidingen worden gegeven aan de Brandweer. Deze slipschool heeft 1 trainingsvlak.

Slipschool Lelystad

Deze slipschool heeft verschillende 5 slipvlakken. Per slipvlak worden er 6 auto´s ingezet. Deze slipschool zet 4 cursisten in 1 auto. Dat betekend dat grote groepen hier goed terecht kunnen.

Slipschool Gouda

Deze slipschool heeft 2 oefenvlakken. Per vlak staan 8 auto´s klaar voor de cursisten. De instructeur staat bij het slipvlak en geeft zijn aanwijzingen via een portofoon.

Slipschool Nuenen

De slipschool in Nuenen ligt midden in de bossen en heeft 1 slipvlak. Er wordt les gegeven in Mitsubishi auto´s. Ook worden hier veel vrijgezellenfeesten georganiseerd.

Slipschool Zandvoort

Deze slipschool heeft 2 slipvlakken en 21 slipauto´s. Dus erg geschikt voor grote groepen. De rijvaardigheidstraining kan ook uitgebreid worden met activiteiten op het circuit.

Slipschool Rosmalen

Deze slipschool in Rosmalen geeft rijvaardigheidstrainingen van 3 uur en heeft de beschikking over grote en mooie vergaderzalen.

Slipschool Rijssen

Hier vinden de rijvaardigheidstrainingen plaats van vele overheids instellingen. Een kleine slipschool midden in de bossen.

Informatie Slipschool

Wilt u meer weten over een bepaalde slipschool.
Vul dan ons contact formulier in.

Nederlands meest uitgebreide slipschool met de skidcar

  • Oefenen op 10 verschillende ondergronden van stroef tot super glad
  • Maar liefst 5 oefenplateaus
  • 1e keuze bij politie korpsen en opleidingsinstituten
  • Met de skidcar kunnen we de voertuig eigenschappen van jouw auto nabootsen. Wel zo realistisch.

Kijk hier voor beschikbare data met korting voordeel
Meer info over onze slipcursussen

Meer informatie over de anti slipcursus van VVC Adventure?

Wanneer u meer wilt weten over de slipschool VVC kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij staan uw graag te woord en zullen u van alle ins en outs van onze anti slipcursus op de hoogte houden.

VVC-Adventure. Voor een actief bedrijfsuitjeslipcursus, familiedag,vrijgezellenfeest of teambuilding event met actie.
VVC-Adventure ook voor individuele inschrijvingen Porsche-rijdenHummer-rijdenQuad-rijden en Terreinrijden

< Zakenfestival Almere 2014 Bedrijfsuitje Indoor >