Bedrijfsuitje in de Winter

16 Februari, 2013 00:00
Winter in Nederland. Alleen al de gedachte doet ons verlangen naar ouderwetse gezelligheid bij de open haard, barre wandeltochten en ijsbloemen op de ramen.

Bedrijfsuitje in de winter

Tijdens dit bedrijfsuitje wordt je ontvangen met een dampende kop chocolademelk met gevulde speculaas, Tijdens de Buggyralley rijdt je met een 2 persoons buggy van start naar finish.

Bedrijfsuitje roadbook

Aan de hand van oude beproefde spoorzoekmethoden en spannende opdrachten zal de te rijden route zich ontvouwen. De winnaar is degene die exact op het juiste tijdstip de juiste bestemming bereikt en hiervoor de juiste route heeft gekozen.

Bedrijfsuitje in de natuur

De rit leidt je langs smalle landweggetjes, onverharde wegen, plaatsen waar je niet zo snel komt. Door een combinatie van vaardigheid en teambuilding zal je je route vinden. De rally kenmerkt zich door de vele stops onderweg die de autorit extra aantrekkelijk maken.

Bedrijfsuitje Rallysport

De rallysport kent een lange traditie. Klassementsproeven die de 4x4 vaardigheden danig op de proef stellen én pittige vragenlijsten bij lokale bezienswaardigheden zorgen voor de nodige spanning en natuurlijk voor punten.  Bij de opdrachten komt het echt op teamwork aan. het gaat bij deze rally niet om de snelheid, maar wie met zo min mogelijk verkkerde afslagen en het hoogst aantal punten op de juiste tijd binnenkomt.

Bedrijfsuitje cullinair

Bij terugkomst wisselen de teams hun ervaringen uit tijdens een gezamenlijke borrel en een stevige erwtensoep met roggebrood, spek en worst. Het geheel wordt gecompleteerd met een uitgebreide stamppottenparade.

Bedrijfsuitjes bij VVC-Adventure

VVC-Adventure voor een actief bedrijfsuitjeslipcursusbedrijfsfeestfamiliedagvrijgezellenfeest of teambuilding event met actie ook voor individuele inschrijvingen Porsche-rijdenHummer-rijdenQuad-rijden en Terreinrijden.

VVC-Adventure voor al uw bedrijfsuitjes

< Verschillende bedrijfsuitjes Bedrijfsuitje zeilen >