Verschillende bedrijfsuitjes

4 Maart, 2013 00:00
We geven een opsomming welke locaties er geschikt zijn voor het organiseren van een bedrijfsuitje.

Bedrijfsuitje in Attractieparken

Deze parken kunnen een ludiek alternatief vormen voor bijvoorbeeld interne bedrijfsuitjes of productpresentaties. Voorwaarden is dat een park geheel of gedeeltelijk afgehuurd kan worden, zodat de privacy van zowel het bedrijfsuitje als de gasten gewaarborgd is.

Bedrijfsuitje in Bioscopen

Ze zijn er in diverse soorten en maten, met een nostalgische of juist higtech uitstraling. Er is zelfs een bioscoop in een tent. Het grote scherm eist alle aandacht op, maar dat is misschien ook juist je bedoeling. Catering moet veelal van buiten komen.

Bedrijfsuitje in Circustenten

In een circustent is het altijd feest, of het nu een megatent is of juist een klein aandoenlijk tentje

Bedrijfsuitje in Concertzalen

Niet alleen de akoestiek is geweldig in een concertzaal, maar veelal ook de ambiance. In een concertzaal is het daarom goed luisteren en vergaderen.

Bedrijfsuitje in Dierentuin

Door de natuurlijke en exotische omgeving zijn dierentuinen een prima locatie voor meer informele bedrijfsuitjes of familiefeesten.. Betrek de dieren bij je programma door bijvoorbeeld een rondleiding met een dierenverzorger.

Bedrijfsuitje in Discotheken

Discotheken met hun jeugdige uitstraling zijn prima te gebruiken voor productintroducties en feesten. De licht en geluidsvoorzieningen zijn er uiteraard prima.

Bedrijfsuitje op zeilschepen

Gebruik dit soort schepen en je hebt de locatie van je leven gevonden. Als het tenminste geen zwaar weer is. Sfeer is gegarandeerd en je komt lekker uitgewaaid en bijgepraat weer aan wal. Meewerken is geen verplichting, maar wel een leuke afwisseling

Bron: Jaarboek Evenementenlocaties 2009 - Bedrijfsuitjes

< Bedrijfsuitje Amersfoort Bedrijfsuitje in de Winter >