Bedrijfsuitje Expeditie Robinson al vanaf €40,- p.p.

11 Maart, 2013 00:00

Afzien, ontberingen, groepsuitdaging, strijd en veel mooie momenten. Dat zijn de kernwoorden voor het Expeditie Robinson, het TV programma dat inmiddels de hele wereld heeft veroverd.

Bedrijfsuitje Expeditie Robinson

VVC-Adventure heeft dit concept omgezet naar een bijzonder uitje. De combinatie van behendigheid, durf, herinnering, geluk en kracht zal bepalen welk team de winnaar wordt. Misschien wordt jouw team wel het nieuwe Expeditie Robinson. Team van het jaar?!

Opdrachten Expeditie Robinson

  • Kamp opzetten
  • Het ei van Columbus
  • Toolspel vlotbouwen
  • Zintuigenspel memory


Kamp opzetten

Het onderkomen voor deze dag moet in team verband gebouwd worden. Zo moet elk team een groepsnaam verzinnen, een vlag ontwerpen en de tipi tenten opzetten.

Het ei van Columbus
Met alle personen op een balk staan in willekeurige volgorde en vervolgens bepalen wij een vaste volgorde. Zonder van de balk af te gaan moet u op de juiste plek komen. De opgedragen combinatie oplossen zonder te vallen, betekend een extra bonuspunt.


Toolspel vlotbouwen
De onderdelen voor je vlot moet je eerst zien te winnen. Dat kost kracht en punten. Daarna moet het team zelf hun vlot bouwen om hun opdracht te kunnen voltooien.

Zintuigenspel memory

Het zintuigen spel bestaat uit verschillende opdrachten. Het memory spel vergt uiterste concentratie van de Expeditie leden.

Prijslijst Expeditie Robinson
Het uitje duurt in totaal 3 uur en kunt u al boeken vanaf 10 deelnemers.

Meer weten over dit bedrijfsuitje

Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje. Lees meer.

Vrijgezellenfeest

Het is ook mogelijk Expeditie Robinson te boeken als vrijgezellenfeest. Zo organiseren we ook de vrijgezellenfeest mannen groep tegen de vrijgezellenfeest vrouwen groepen.

Sweep Away

Is het uitje Expeditie Robinson niet spannend genoeg kies dan voor het arrangement Sweep Away. Tijdens dit 3 uur durende uitje strijd je op 8 verschillende hindernisbanen.

< Bedrijfsuitje spotlights Gratis optreden van de 2-Force >