Gratis optreden van de 2-Force

9 Maart, 2013 00:00

Gratis feestavond. Back to the seventies, eighties en nineties tijdens uw bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met de 2-Force in de sixties zaal van VVC-Partyhouse 

2-Force en VVC-Adventure

In de maanden April. Mei, Juni, September, Oktober en November 2013 maakt 2-Force van de zaterdagavond een geweldige feestavond. De entree is gratis. Informeer bij ons naar de datums.  Voeg deze gratis feestavond toe aan uw bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.

2-Force 

De formatie 2-FORCE bestaat uit talentvolle artiesten met 1 grote passie: zingen. Als geen ander weten zij in te spelen op het publiek en alleen al om die reden is het een genot dit enthousiaste zangduo te zien optreden.

De 2-Force

Het artiestenduo 2-FORCE neemt het publiek mee naar de heerlijke muziek uit de jaren 70, 80 en 90, van funk tot soul en van motown tot disco, al dan niet verpakt in exclusieve en dansbare medleys. Maar 2-FORCE draait ook de hand niet om voor Nederlandstalig repertoire.


Met hun charisma, enthousiasme, kwaliteit en talent weet 2-FORCE keer op keer het publiek voor zich te winnen en is daardoor de bühne act voor iedere gelegenheid. 2-FORCE; een veelzijdig artiestenduo dat al verschillende kanten van zichzelf heeft laten zien, maar mensen blijft verrassen!

2-FORCE bestaat uit de, in Amsterdam geboren en getogen, broers Eddy & Roy van Slimming met als grootste passie: zingen. 2-FORCE komt uit een muzikaal gezin en volgde al vanaf 1993 zanglessen.
De fijne kneepjes van het vak werden hen bijgebracht door de bekende zangpedagogen Kees Taal en Frans Cornet.

< Bedrijfsuitje Expeditie Robinson al vanaf €40,- p.p. Bedrijfsuitje Amersfoort >