Bedrijfsuitje spotlights

12 Maart, 2013 00:00

Opdracht "Laat onze relaties op een interactieve manier duidelijk maken hoe men onze organisatie ervaart"

Bedrijfsuitje Makimono

VVC-Adventure  neemt u mee in de wereld van de real time film. Tijdens het bedrijfsuitje staan uw relaties of medewerkers in de spotlights van de geproduceerde film. De professionele regisseur van Makimono heet de deelnemers welkom en de filmsterren in spé krijgen de opdracht om in teamverband een korte real time film op te nemen.

Bedrijfsuitje film met thema

De thema's houden verband met uw onderneming of doelstelling. Het thema en het soort film zullen uiteindelijk terug te zien zijn in het eindresultaat.

Bedrijfsuitje met samenwerking opdracht

Gewapend met een eigen geschreven script en professionele camera trekken de filmploegen er op uit om hun film op te nemen in de directe omgeving van de locatie. Aan het einde van de middag levert iedere ploeg de videobanden bij de regisseur in.

Bedrijfsuitje bioscoop

In de zaal staat een groot projectiescherm klaar waarop de door uw relaties of medewerkers gemaakte films wordt vertoond. Tijdens het diner kijkt men gezamenlijk naar de resultaten en kan men genieten van een ieders acteer- en camerakwaliteiten. Hilariteit verzekerd!!

Bedrijfsuitje jury

De in black-tie gestoken vakjury (regisseur, assistent en spreekstalmeester) zullen onder groot applaus van de genomineerden het podium betreden. Onder luid tromgeroffel zal de spreekstalmeester de genomineerde teams per categorie bekend maken. Wanneer de winnaars bekend zijn gemaakt worden zij één voor één uitgenodigd op het podium, waar zij uit handen van de spreekstalmeester de Film Academy Award in ontvangst mogen nemen. Uiteraard zal ieder team van achter het spreekgestoelte een korte toespraak houden over het geheim achter het door hen behaalde succes. We sluiten de feestelijke uitreiking op gepaste wijze af met het draaien van de beste film.

Thema bedrijfsuitjes

Secret Agent is één van onze vele bedrijfsuitjes. Bij dit bedrijfsuitje gaat het om teambuilding.

< Bedrijfsuitje Expeditie Robinson Bedrijfsuitje Expeditie Robinson al vanaf €40,- p.p. >