Bedrijfsuitje Drenthe

7 April, 2016 19:26

Op een terrein van liefst 3 hectare kan je tijdens je bedrijfsuitje helemaal los gaan. Er zijn heel veel sportieve activiteiten mogelijk. Daag je collega's uit en neem het tegen elkaar op tijdens het Buggyrijden, Paintball of een Survival tocht.

Hilarisch bedrijfsuitje in Drenthe

Mogen er ook wat ludieke en hilarische uitjes tussen zitten boek dan het bubble voetbal of een oud Hollandse meerkamp. Er zijn zowel binnen activiteiten als buiten activiteiten mogelijk.

Sluit het bedrijfsuitje af met een etentje

Op het sportlandgoed in Drenthe kan je aan het einde van de dag lekker eten in het Grill en Steakhouse restaurant.

Bedrijfsuitje met overnachting

Wil je extra aan teambuilding doen blijf dan slapen inde blokhutten of lekker op de camping een grote zwemplas met zandstrand staat tot jullie beschikking. Voor meer informatie sportlandgoed.nl

Bedrijfsuitje Almere

Wil je eens een geweldig offroad avontuur beleven dan kan je uitstekend uit de voeten op het 4 hectare grote offroad terrein van VVC-Adventure. De Jeeps en quads staan voor jullie klaar. Je kunt deze activiteiten uitbreiden met maar liefst 150 verschillende uitjes. Voor meer informatie Bedrijfsuitje offroad rijden.

VVC-Adventure voor een actief teamuitje, personeelsuitje, teambuilding uitje, bedrijfsuitje  escape room spel, moorddiner of slipcursus

VVC Adventure  een review, beoordeling, of klacht

 

 

< Bedrijfsuitje Antwerpen Bedrijfsuitje Golf >