Driften met quad

3 reviews 9 10
Schrijf zelf een review

Holiday on Ice met ‘holy, holy` van de spanning. Fun en vrees tot op het bot. Opperste concentratie versus stuiptrekkende slips. Controle en beheersing. Spanning en macht. Doen!

De kick van het driften

Dit is een vorm van voertuigbeheersing waarbij je de achterkant van de quad spectaculair laat uitbreken. Het is de bedoeling om tijdens dit gemotoriseerd uitje  zo lang mogelijk dwars te rijden/glijden, ofwel: Driften!

Driften met een quad een spectaculair uitje

Driften is die vorm van voertuigbeheersing waarbij de bestuurder de achterkant van zijn voertuig laat uitbreken, waarna hij het voertuig met opzet zo lang mogelijk dwars houdt. De uitdaging is om dit van bocht naar bocht vol te houden, zodat de ene drift vloeiend overgaat in de andere. Uiteraard vermijdt men te allen tijde dat het voertuig "spint".

Anders dan slippen

Waar men bij een slipcursus geacht wordt het voertuig zo snel mogelijk weer recht te krijgen, leert men bij een driftcursus dus juist om het voertuig in de maximale hoek van 45 graden te houden. Het behoeft geen betoog dat wanneer men kan driften, slippen een koud kunstje is...

Quadrijden

We hebben verschillende varianten bedacht op het quadrijden. In totaal hebben we 4 verschillende quad parcousen.

Quadrijden met teambuilding

Geblinddoekt quadrijden is een perfecte teambuilding groepsuitje

VVC-Adventure voor een actief teamuitjepersoneelsuitjeuitjeescape room spel, moorddiner of slipcursus

Reviews

J. Smit (24-01-2020)

Met een klein groepje 2 uur quad gereden op verschillende routes. Op snelheid maar ook moeilijke onbegaanbare paden gehad

D. Kley (20-09-2014)

Dat was eens weer wat anders dan quadrijden op snelheid.

Cor Scheer (15-08-2014)

Te gekke activiteit