Onze Locatie

Circuit, Offroad en Horeca

Bekijk videoBekijk plattegrond
Borrelen rond het vuur

Na afloop van de activiteiten zelf je borrelhapjes klaarmaken

Lees meerBekijk video
Offroad Expeditie

Almere spectaculaire parcoursen

Lees meer
Slipcursus leuk & leerzaam

En nog veel meer indoor uitjes

Lees meer
BBQ restaurant

Ultimate Barbecue Experience

150 indoor & outdoor uitjes

Sportief of minder sportief?  Keuze genoeg

Bedrijfsuitje Zuid Holland

1279 reviews 9,1 / 10

Een bedrijfsuitje in Zuid Holland organiseren

Als je een leuk bedrijfsuitje in Zuid Holland wil organiseren, neem dan eens contact op met VVC Adventure in Almere. We hebben een groot terrein tot onze beschikking waar we een groot aantal fantastische mogelijkheden voor je klaar hebben staan. Maar, als je liever hebt dat het uitje op locatie in Zuid Holland wordt georganiseerd, dan is dat ook mogelijk. In Zuid Holland een bedrijfsuitje organiseren is een van onze specialiteiten. Neem gewoon even contact met ons op om te zien wat de mogelijkheden zijn en dan gaan wij voor jou en je collega's of personeel een fantastische dag plannen.

Sorteer op: Populariteit | Prijs
Moorddiner in Delft

Moorddiner in Delft

Moorddiner de Supermarkt het meest geboekte bedrijfsuitje in Zuid-Holland. Geniet van een heerlijk 3 gangen menu en leef je in je rollenspel. Weten jullie als team de moord op te lossen?
(€ 58,30 incl. BTW)
vanaf € 55,00(excl. BTW)
EscapeRoom in Zoetermeer

EscapeRoom in Zoetermeer

Escaperoom het piratenschip de Vliegende Hollander in Zoetermeer. te reserveren vanaf 2 deelnemers tot maximaal 5 deelnemers
(€ 25,00 incl. BTW)
vanaf € 20,67(excl. BTW)
VR Dining Games

VR Dining Games

Virtual reality iedereen kan er aan mee doen. Een unieke ervaring je beleefd iets in een compleet andere wereld. Leker eten en drinken tijdens een dinerspel met Virtual bril op.
(€ 79,30 incl. BTW)
vanaf € 65,00(excl. BTW)
De Moord in café Lange Ronald

De Moord in café Lange Ronald

Dit bedrijfsuitje kan op verschillende locaties gehouden worden in Zuid-Holland. Dit Moordspel speelt zich af in het Café. Gezelligheid en gekkigheid daar staat het café om bekend totdat er een gruwelijke moord gebeurt.
(€ 66,00 incl. BTW)
€ 60,50(excl. BTW)
Meerkamp: kies uit 35 indoor & outdoor uitjes

Meerkamp: kies uit 35 indoor & outdoor uitjes

Stel je eigen bedrijfsuitje samen Je hebt de keuze uit 35 activiteiten, waarbij teambuilding een belangrijk onderdeel is. Slipcursus, Terreinrijden een wedstrijdje op een quad? Maak een mix van gemotoriseerde en sportieve activiteiten zoals o.a. Sumo worstelen, Kruisboogschieten of rolstoel touwtrekken. Durven jij en je team de uitdaging aan?
(€ 29,50 incl. BTW)
vanaf € 27,06(excl. BTW)
Ik hou van Holland op locatie

Ik hou van Holland op locatie

Hoe goed ben jij op de hoogte van de laatste ins en outs op het gebied van muziek, televisie of sport? Show samen met jouw team jullie algemene kennis tijdens het bedrijfsuitje.
(€ 28,30 incl. BTW)
vanaf € 25,95(excl. BTW)
Spectaculair Motorspektakel: kies uit 12 uitjes

Spectaculair Motorspektakel: kies uit 12 uitjes

Tijdens het spectaculaire bedrijfsuitje hebben jij en je team de keuze uit 12 activiteiten: Offroad rijden met een 4x4 aangedreven Landrover, Slipcursus., Porsche rijden, Ferraririjden of maak je liever een rit op een rupsvoertuig? Show tijdens het motorspektakel jouw driving skills.
(€ 83,50 incl. BTW)
vanaf € 76,60(excl. BTW)
Secret Agent

Secret Agent

Secret Agent speelt zich af in Zuid-Holland. Het bedrijfsuitje bestaat uit 6 opdrachten. Je gaat op pad met de Sandbuggy, Drakenboot en de Ligfietsen. Weet jij de missie te volbrengen?
(€ 65,40 incl. BTW)
vanaf € 60,00(excl. BTW)

Bedrijfsuitjes in Zuid Holland

In Zuid Holland bedrijfsuitjes organiseren is iets waar vele mogelijkheden bij om de hoek komen kijken. We kunnen een sportief uitje organiseren waar jouw bedrijf eens lekker voor aan de slag moet. We hebben ook de mogelijkheid om een ludiek uitje te organiseren, of juist een heel ontspannen uitje om gewoon eens met je collega's te genieten. Het is allemaal mogelijk bij ons. Wil je dat wij je alles uit handen nemen? Of zie je het wel zitten om zelf ook meer de handen uit de mouwen te steken? Bij VVC Adventure zijn de mogelijkheden praktisch eindeloos. Je kunt kiezen voor een geheel verzorgd, vast programma, of zelf een dag samenstellen met de verschillende onderdelen in ons assortiment.

Het leukste bedrijfsuitje van Zuid Holland

Als je even kijkt in ons aanbod aan uitjes, dan zie je dat we je heel wat te bieden hebben. Een ritje maken in een dure sportwagen? Met een Segway een toer door de stad maken? Of samen met zijn allen een tipi bouwen? Kijk gewoon eens in ons assortiment om te zien welk uitje je het leukste vindt. We raden je aan om niet voor de standaard dingen te gaan, maar gewoon eens iets te kiezen waarvan je misschien denkt dat het buiten jullie comfort zone ligt.