Verjaardagscadeau Tips

8 December, 2012 15:23

Verjaardagscadeau Motorspektakel. Een waanzinnig verjaardagscadeau Motorspektakel. Alles al eens cadeau gegeven en geprobeerd en nu op zoek naar een actief verjaardagscadeau? Boek dan snel het verjaardagscadeau Motorspektakel bij VVC-Adventure in Almere. Ook leuk als bedrijfsuitje!

Verjaardagscadeau Tips

Geheid dat de jarige nog nooit zo´n avontuurlijk en stoer verjaardagscadeau gekregen heeft! Tijdens dit verjaardagscadeau Motorspektakel gaat de jarige eerst het woeste offroad terrein van VVC-Adventure verkennen in een stoere 4x4 terreinwagen. Daarna heerlijk crossen op een Quad en het verjaardagscadeau Motorspektakel eindigt met een heuse slipcursus. De jarige waant zich aan het einde van het verjaardagscadeau Motorspektakel een echte coureur.

Camel Trophy verjaardagscadeau

De Camel Trophy een echte jongensdroom? Nee hoor, menig ´meisje´ zou dit ook willen. En dat kan nu met het verjaardagscadeau Motorspektakel, want het is geschikt voor sportieve mannen én vrouwen!
Na alle hindernissen op het ruige terrein van VVC-Adventure wordt het verjaardagscadeau Motorspektakel opgevolgd door een slipcursus. VVC-Adventure is al jaren de specialist op dit gebied.

Verjaardagscadeau voor man

De jarige leert tijdens dit verjaardagscadeau Motorspektakel onder begeleiding van een professioneel instructeur, de fijne kneepjes van het slippen en het voorkomen van een slipsituatie.
Aan het einde van het verjaardagscadeau Motorspektakel verlegt de jarige grenzen op de Quad. Snelle bochten en lastige hindernissen over het woeste parcours worden overwonnen. Een verjaardagscadeau om nooit meer te vergeten.

Stoer verjaardagscadeau

Kan de jarige tegen een stootje dan is de Sweep Away baan het meest geschikste verjaardagscadeau.

Bestel verjaardagscadeau

Bestellen hier de cadeaubon van het verjaardagscadeau Motorspektakel. De jarige gaat naar huis als een ervaren chauffeur na dit verjaardagscadeau Motorspektakel, want het is niet alleen spannend en leuk maar zeer zeker ook leerzaam. En natuurlijk is het mogelijk dat de jarige dit verjaardagscadeau Motorspektakel met familie of vrienden komt vieren. Reserveer nu het verjaardagscadeau Motorspektakel en ontvang de verjaardagscadeau bon die de jarige bij VVC-Adventure kan inwisselen. Maar ook voor een bedrijfsuitjevrijgezellenfeestslipcursus of groepsuitje bent u bij ons aan het juiste adres. Bel voor meer informatie: 036 – 532 35 80 en boek direct!

< Orgineel Verjaardagscadeau Verjaardagscadeau ideeen >