Verjaardagscadeau 50 jaar

29 Januari, 2013 15:10

Motorspektakel. Het ultieme verjaardagscadeau Man; het motorspektakel van VVC-Adventure. De jarige heeft de keuze om in een Porsche of een Hummer te rijden. En of dat nog niet genoeg is bij dit verjaardagscadeau Man kan hij ook nog het ruige circuit van VVC-Adventure ontdekken op een Quad of in een stoere 4x4 terreinwagen.

Verjaardagscadeau Man moeilijk?

Bij VVC-Adventure in Almere is het heel gemakkelijk een verjaardagscadeau Man te kiezen. Er is ook zoveel keuze! Een goed verjaardagscadeau Man moet uiteraard avontuurlijk en sportief zijn. En een verjaardagscadeau Man moet vooral veel ´snelheid´ bevatten.

Ultieme verjaardagscadeau

Motorspektakel. Het ultieme verjaardagscadeau Man; het motorspektakel van VVC-Adventure. De jarige heeft de keuze om in een Porsche of een Hummer te rijden. En of dat nog niet genoeg is bij dit verjaardagscadeau Man kan hij ook nog het ruige circuit van VVC-Adventure ontdekken op een Quad of in een stoere 4x4 terreinwagen.

Nog meer motorgeweld

Het assortiment verjaardagscadeau Man is nog lang niet uitgeput. Er is ook nog de mogelijkheid om in een Hummer 2 de omgeving van Almere te verkennen. Lekker Amerikaans rijden in een 8 cilinder motor met wel 325 PK. Da´s pas een verjaardagscadeau Man!

Perfecte slipcursus

Het kan niet op bij VVC-Adventure. Want onder begeleiding van een professioneel instructeur kan er bij dit verjaardagscadeau Man ook gekozen worden voor een eersteklas slipcursus. De jarige leert in korte tijd om een slip te voorkomen en hoe je uit een slip kunt raken. Zo is dit verjaardagscadeau Man niet alleen leuk maar ook nog leerzaam. Een beter verjaardagscadeau Man is er niet te vinden.

Volop keuze verjaardagscadeau Vriend

Op zoek naar een leuk verjaardagscadeau Vriend? Dan heeft VVC-Adventure in Almere meer dan genoeg ideeën. Voor een verjaardagscadeau Vriend is het uiteraard belangrijk om goed voor de dag te komen. Het liefst een verjaardagscadeau Vriend dat sportief, avontuurlijk en uitdagend is. VVC-Adventure heeft daarin voldoende keuze.

Lekker crossen

Voor een schappelijke prijs is er volop keuze voor verjaardagscadeau Vriend. Geef hem de kans zich helemaal uit te leven op het ruige circuit van VVC-Adventure, waar hij heerlijk kan crossen op een Quad of in een stoere 4x4 terreinwagen. Maar er zijn nog meer tips voor verjaardagscadeau Vriend te vinden. Misschien gaat hij wel helemaal uit zijn bol wanneer hij mag rijden in een Porsche of een Hummer! Een verjaardagscadeau Vriend laat zelfs hém met z'n mond vol tanden staan!

Meer informatie over dit verjaardagscadeau?

Klik op de link cadeaubon voor alle mogelijkheden van een verjaardagscadeau of bel: 036 – 532 35 80 en boek direct een verjaardagscadeau Man. De jarige ontvangt een bon voor verjaardagscadeau Man, die bij VVC-Adventure kan worden ingewisseld.

< Bedrijfsuitje Lelystad Actie van de Dag >