Slipcursus Aanbieding Facebook

7 Januari, 2014 15:52

Like onze facebook pagina en maak kans op een gratis slipcursus. Bij meer dan 3000 likes verloten we een gratis Slipcursus.

De Slipcursus met skidcar

We geven een 3 uur durende slipcursus met skidcar weg. Deze slipcursus is uniek in de Benelux. De skidcar is een waanzinnig stukje techniek waarmee we perfect alle weersomstandigheden kunnen nabootsen.

Van stroef tot superglad

De slipauto is uitgerust met 4 extra wielen. de instructeur kan de grip tussen band en wegdek traploos instellen. Zo kan hij vervuild asfalt nabootsen, je hebt dan nog behoorlijk wat grip tot 40 km/h maar daarna begint de auto toch hevig te glijden.

Superglad

Bij ijzel is eenauto bijna onbestuurbaar maar door de juiste handelingen te verrichten kan je ongelukken toch leren te voorkomen.

Slipcursus in Almere

VVC-Adventure heeft als enigste school de beschikking over een aantal skidcars. Ook de cursisten uit België weten de weg te vinden naar ons.

Cadeaubon Slipcursus

Ook kan je bij ons een slipcursus cadeaubon aanschaffen. Leuk om weg te geven. Wordt lid van onze facebook pagina we hebben vaak leuke acties.

Nederlands meest uitgebreide slipschool met de skidcar

  • Oefenen op 10 verschillende ondergronden van stroef tot super glad
  • Maar liefst 5 oefenplateaus
  • 1e keuze bij politie korpsen en opleidingsinstituten
  • Met de skidcar kunnen we de voertuig eigenschappen van jouw auto nabootsen. Wel zo realistisch.

Kijk hier voor beschikbare data met korting voordeel
Meer info over onze slipcursussen

Meer informatie over de anti slipcursus van VVC Adventure?

Wanneer u meer wilt weten over de slipschool VVC kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij staan uw graag te woord en zullen u van alle ins en outs van onze anti slipcursus op de hoogte houden.

VVC-adventure. Voor een actief bedrijfsuitje, slipcursus, familiefeest, vrijgezellenfeest of teambuilding event met actie.

VVC-adventure ook voor individuele inschrijvingen Porsche-rijden, Hummer-rijden, Quad-rijden en Terrein rijden.

< Oefenen EPS - ABS - BAS Kerstcadeau Tip >