Secretaressedag 2014

3 December, 2013 00:00

Secretaressedag op 17 april 2014. Laat uw secretaresse de hoofdrol spelen in de film Gooische Vrouwen. Er wordt wel wat acteer werk van haar verwacht.

Gooische Vrouwen Secretaressedag 2014

Wij ontvangen uw secretaresse op 17 april 2014 met een heerlijk kopje koffie en iets lekkers. Zij weet niet beter of ze gaat deze dag meedoen aan de workshop "van werkstress naar werkplezier"

Maar dan komt onze Martin Morero look a like het podium op en zingt alle secretaresse's toe.Met de nodige bluf verbergt Martin Morero zijn onzekerheden en haalt hij alles uit de kast voor zijn gastenÉén ding is zeker in zijn aanwezigheid verloopt niks zoals gepland en het wordt de secretaresses al snel duidelijk dat van de workshop "van werkstress naar werkplezier"niets terecht gaat komen.

Secretaressedag 2014  voor 1 dag in de hoofdrol.


 

Het arrangement van de Secretaressedag op 17 april 2014

Tijdens de secreataressedag wordt uw secretaresses  met pruiken en kleding omgetoverd tot Cheryl, Willemijn, Claire of Anouk. Ze krijgen een script en moeten gaan acteren. Ze maken de leukste Gooische avonturen mee. Meer informatie over de activiteiten?

Secretaressedag 2014 op video vastgelegd

Wij maken video opnames van deze secreetaressedag zodat er op de zaak later nog eens flink gelachen kan worden. Geen afgezaagd bloemetje dit jaar maar een hilarische verrassing.

< Goedkoop bedrijfsuitje Bedrijfsuitje IK HOU VAN HOLLAND >