Bedrijfsuitje IK HOU VAN HOLLAND

8 Oktober, 2013 00:00
Speel tijdens uw bedrijfsuitje het meest lollige spel van Nederland: “Ik hou van Holland”. Tijdens dit personeelsfeest gaan jullie meezingen, uitbeelden en woorden spellen.

Ik hou van Holland-Bedrijfsuitjes

Speel tijdens uw bedrijfsuitje het meest lollige spel van Nederland: “Ik hou van Holland”. Tijdens dit personeelsfeest gaan jullie meezingen, uitbeelden en woorden spellen. Allemaal spelonderdelen die tijdens het personeelsfeest de meest hilarische momenten opleveren.

 

 

Personeelsfeest met lol: smakelijk lachen en heerlijk eten

Ik hou van Holland is het meest vermakelijke personeelsfeest ooit! U speelt met uw collega’s onder het genot van een heerlijk driegangendiner het meest populaire televisieprogramma ‘Ik hou van Holland’. Het bedrijfsuitje Ik hou van Holland bestaat uit drie spelrondes. Na elke gang wordt een nieuwe ronde gespeeld. Bij binnenkomst krijgt iedereen alvast een lekker hapje en een drankje, waarna onder de leiding van een professionele presentator de eerste ronde wordt gespeeld: hoe goed is iedereen op de hoogte van de Nederlandse spelling?

Gezellig Bedrijfsuitje

Het bedrijfsfuitje zorgt voor de nodige lachmomenten wanneer de tweede ronde van start gaat. Hierbij moeten de teamcaptains woorden uitbeelden die door de teams moeten worden geraden.  In de laatste ronde bereikt jullie personeelsfeest de climax: er mag gezongen worden! Alhoewel, mag? Er móet gezongen worden. Gezelligheid ten top tijdens het Ik hou van Holland-bedrijfsuitje van VVC Adventure.

Meer info over dit bedrijfsuitje

Het Ik hou van Holland-bedrijfsuitje is geënt op de populaire televisiespelshow ‘Ik hou van Holland’, waar onder leiding van Linda de Mol de teamcaptains Peter Heerschop (voorheen Beau van Erven Dorens) en Jeroen van Koningsbrugge hun teams aansporen tot het neerzetten van de beste resultaten wanneer het gaat om Hollandse wetenswaardigheden. Steeds weer liggen kijkers en publiek op de grond van het lachen. Dat gebeurt tijdens jullie bedrijfsfeest ook!

In drie spelrondes testen we tijdens het personeelsfeest jullie kennis van de Nederlandse spelling, de Nederlandse woorden die worden uitgebeeld en onze Nederlandse hits. Het wordt een actieve feestavond waarbij regelmatig gegierd wordt van het lachen!

U heeft bij het Ik hou van Holland-bedrijfsfeest de keuze voor een heerlijk Hollands driegangendiner,  koud / warm buffet of Grill

3 gangen diner
•- Groentesoep
•- Hollandsepot (hutspot met klapstuk, gebakken spekjes,  zuurkool, boerenkool, rookworst, gehaktbal, jus , zuur garnituur en picallily)
•- IJscoupe

Tarieven Bedrijfsuitje Ik hou van Holland

Ik hou van Holland quiz
€ 19,50
3 gangen diner, Barbecue of koud/warm buffet vanaf
€ 20,50
4 uurtjes afkoop drank incl.  bittergarnituur
€ 14,50

Meer info over eten en drinken 

Alle prijzen zijn excl. btw

< Uw bedrijfsuitje quadrijden Bedrijfsuitje met Bloopers >