Opkikker voor Herman

12 December, 2008 14:20

Stichting de Opkikker verzorgt een moment van aandacht en vreugde aan kinderen en volwassenen met een chronische ziekte. VVC-Adventure vervulde zo'n wens.

De verrassing

Herman had een dagje vrijgenomen om samen met zijn vrouw (die natuurlijk in het complot zat) er op uit tegaan. Herman is helemaal gek van Landrovers en riep Marijke toen hij in de ochtend een gave Landrover de straat in zag rijden.

Het Opkikkerteam

Even later ging de bel en werd Herman verteld dat hij vandaag op pad ging met het Opkikkerteam. Ze reden eerst met deze Landrover (V8 benzine) naar Almere waar de eerste verassing wachtte.

Verslag van Herman over het Terreinrijden

Bij aankomst kregen we eerst een bakje koffie, daarna gingen we rijden op een ruig 4x4 terrein. Dit was echt een geweldige ervaring om zelf te mogen rijden. Verschillende hindernissen werden mij geleerd om te nemen. Een bult 
zand over met een hellingshoek van 30°. Over een zeer smalle brug heenrijden met behulp van de instructeur die mij daarover heen loosde. Door diepe waterplassen heenrijden in één woord een spectaculaire dag.

Slipcursus

Daarna mochten we een verkorte slipcursus doen. Dit was vooral ook heel leerzaam. De baan was net zo glad alsof je over sneeuw heen rijdt. Daarna hebben we nog wat gegeten bij VVC-Adventure en zijn toen weer op pad gegaan voor nog meer leuke uitjes.

In de middag ben ik bij het Archeon geweest.

Het was een onvergetelijke dag. Een dag om even alles te vergeten. Een echte Oppepper!!! Bedankt Oppepperteam en alle andere die deze dag mogelijk maakten !!!

Met vriendelijke groet,

Herman en Marijke

< Bedrijfsuitje Nijmegen Bedrijfsuitje Indoor Golfen >