Moederdag cadeaus: orginele uitjes voor 10 mei

7 Mei, 2015 09:05

De meest gegeven cadeaus op Moederdag zijn bloemen, cadeaubonnen en dinertjes. Maar dat kan origineler. Denk daarom bij het kiezen van het cadeau van dit jaar ook vooral eens buiten de gebaande paden. VVC-adventure geeft hier een aantal andere leuke opties voor een uniek dagje uit op Moederdag. Bekijk hier al onze speciaal geselecteerde  cadeaubonnen.

 

Moederdag cadeau Sweep Away

Voor de avontuurlijke moeders: De Sweep Away

Voor de avontuurlijke moeders is de Sweep Away een perfect uitje. Door middel van behendigheid, souplesse en reactievermogen zal ze zich tussen de Monkey Spin, Megaballs en de Punch Kiss moeten begeven. Bovendien is dit uitje ook leuk voor de rest van het gezin omdat zij als toeschouwer(s) zijn toegestaan of zelf mee kunnen doen.

Bekijk het Sweep Away arrangement

Moederdag uitje slipcursus

Voor de toekomstige coureurs: Slipcursus

Is je moeder dol op autorijden? Dan is ze waarschijnlijk ook blij met een slipcursus voor Moederdag. Tijdens de slipcursus leert ze het verschil tussen grip en slip. Na deze cursus kan ze veilig en met de juiste controle over het voertuig de weg op. Er zijn bovendien verschillende soort slipcursussen. Zo biedt VVC-adventure meerdere slipcursussen aan voor zowel autorijders en motorrijders.

Bekijk onze verschillende slipcursussen

Moederdag uitje meerkamp

Voor de liefhebbers van variatie: Meerkamp

Mocht je moeder van alle markten thuis zijn dan is de meerkamp uitermate geschikt. De afwisseling tussen een slipcursus, quad rijden en terreinrijden zorgt voor een leuke tijd.

Bekijk het Meerkamp Arrangement

 

 

Andere leuke ideeën voor 17 mei

VVC-adventure zette speciaal voor Moederdag een aantal uitjes op een rij. Het dagje uit kan cadeau gedaan worden door gebruik te maken van een cadeaubon. Bij de het Moederdag cadeau kan de naam van de ontvanger en een persoonlijke boodschap worden toegevoegd. Kijk hier voor het totale overzicht van de door ons geselecteerde Moederdag cadeaus.

Liever een ander arrangement cadeau doen? Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

< Vaderdag cadeau idee Ideeën en inspiratie voor een vrijgezellenfeest >

 

Reacties

Er zijn nog geen opmerkingen