Ideeën en inspiratie voor een vrijgezellenfeest

20 Maart, 2015 09:37

De trouwdatum nadert en de laatste dagen uit het vrijgezellenbestaan vliegen voorbij. Om officieel afscheid te nemen van het vrijgezellenbestaan wordt er vaak een vrijgezellenfeest voor zowel de aanstaande bruid als de bruidegom georganiseerd. De ene groep kiest ervoor om in een opvallend kledingstuk van kroeg naar kroeg te gaan, terwijl een andere groep gewoon gezellig samen spelletjes wil doen of voor een uitdagende rijervaring in een sportauto wil gaan. De mogelijkheden zijn enorm, dus voor iedereen zit er wel een leuk vrijgezellenfeest tussen. In deze blog geven we 5 tips voor gezellige en uitdagende vrijgezellenfeesten te boeken bij VVC-Adventure.

  1. Vrijgezellenfeest sweep away1.       Hindernisbaan

De hindernisbanen staan garant voor spanning en adrenaline. Zo is er bijvoorbeeld een ‘Punch Kiss’ hindernis, waarbij u langs een wand van punt A naar B moet, terwijl uw tegenstanders u van de baan af proberen te boxen met een bokshandschoen. De ‘Swingout’ waarbij u uw evenwicht zal moeten bewaren. De ‘Megaballs’ waarbij u op vier mega baltrampolines naar de overkant moet zien te komen en de ’Cliffhanger’ waarbij u op een 45 graden helling van 7 meter klimt.

Bekijk het SweepAway arrangement.

 

  1. Sumoworstelen2.       Spelletjes

Jullie kunnen er ook voor kiezen om aan een aantal actieve spellen mee te doen. Zo kunnen jullie gaan sumoworstelen, levend tafelvoetbal spelen, rolstoeltouwtrekken, gladiator gevechten, “wie ben ik” en een bungeerun. Bij deze spellen neemt de groep het tegen elkaar op en zal er uiteindelijk een winnaar uitkomen die zich mag bekronen.

Bekijk het Meerkamp arrangement.

 

 

  1. Terreinrijden3.       Terrein rijden

In de ruige, bosrijke omgeving wordt er met sterke voertuigen gereden. Dit kan in een 4x4 Land Rover, of op een quad. De Land Rovers gaan door modder en water, heuvel op heuvel af, om zo de natuur te trotseren. Het is lastig om de Land Rover te bedwingen, maar zorgt voor een hele gave ervaring. De quads zijn vierwielige motorvoertuigen die uitermate geschikt zijn om off road te gaan rijden. Eerst maakt u kennis met de quad en vervolgens kan de race beginnen.

Bekijk het Terreinrijden arrangement.

 

 

  1. Vrijgezellenfeest expeditie Robinson4.       Expeditie Robinson

Bij het Expeditie Robinson spel zal de combinatie van behendigheid, durf, herinnering, geluk en kracht bepalen wie de volgende Robinson wordt. Uw team strijdt tegen elkaar of tegen een ander team terwijl jullie een kamp opzetten, vlotten bouwen, een zintuigenspel doen en andere moeilijke opgave voorgeschoteld krijgen. Wie is de ultieme Robinson?

Bekijk het Vrijgezellenfeest Expeditie Robinson.

 

 

  1. 5.       Supercars

In een supercar rijden is natuurlijk een jongensdroom. Maar dromen kunnen natuurlijk ook voor een dag werkelijkheid worden door deel te nemen aan het supercar arrangement. Hierbij maakt u kennis met een prachtige Hummer H2 en een Porsche 911. De grommende motoren zullen een echte beleving meegeven, net als bij het off road rijden met de Land Rover en een quad. Vervolgens kunt u ook nog een nieuwe rijervaring meemaken in de Carver. Hierbij zit u in een cabine, maar vliegt u door de bochten alsof u op een motor zit.

Bekijk het Supercars arrangement.

 

Meer informatie over vrijgezellenfeesten?

Er zijn tal van verschillende vrijgezellenfeestjes. Van rustige en uitdagende spellen tot racen in een supercar. Naast bovenstaande activiteiten organiseert VVC Adventure tientallen andere vrijgezellenfeesten voor mannen en vrouwen. De activiteiten zijn apart van elkaar uit te voeren, maar zijn ook beschikbaar in een combinatie pakket. De arrangementen kunnen worden aangevuld met bijvoorbeeld een barbecue met drankarrangement zodat de laatste dag als vrijgezel helemaal compleet is. Kijk op de website voor meer informatie over veelzijdige vrijgezellenfeesten voor mannen en vrijgezellenfeesten voor vrouwen.

Heeft u vragen over één van onze arrangementen of bent u op zoek naar een vrijgezellenfeest op maat? Wij informeren u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op via 036 – 53 235 80 of het contactformulier.

< Moederdag cadeaus: orginele uitjes voor 10 mei Bedrijfsuitje WKR >

 

Reacties

Er zijn nog geen opmerkingen