Bedrijfsuitje Wie is de Mol al vanaf €40,- p.p.

17 September, 2013 17:14

Beleef de adrenaline en sensatie van het ongekend populaire tv-spel ‘Wie is de Mol?’. Wordt bij jullie op de werkvloer ook zo ontzettend meegeleefd en gegokt met Wie is de Mol?

Iedere keer weer op het verkeerde been en je was er zo zeker van! ‘Wie is de Mol’ van VVC Adventure is een bedrijfsuitje waarbij jullie echt op pad gaan! Tijdens dit personeelsfeest gaan jullie in verschillende teams de opdrachten uitvoeren. Houd er wel rekening mee dat de mol jullie gaat dwarszitten!

Wie is de Mol

De mol krijgt aparte opdrachten van onze begeleiders, maar ook iemand van jullie team krijgt een opdracht van ons. Wordt deze goed uitgevoerd dan krijgen jullie bonuspunten. Wordt de opdracht niet goed uitgevoerd of verklapt deze deelnemer de opdracht aan de andere teamleden dan betekend dit strafpunten. De opdracht moet dus stiekem worden uitgevoerd, degene die dit moet doen loopt dus ook de kans om als mol te worden aangezien.

Speluitleg Wie is de Mol

We stellen een aantal teams samen die gedurende het spel verschillende opdrachten moeten uitvoeren. Aan het begin van de eerste opdracht ontvangen de deelnemers een envelop. In deze envelop staan de volgende punten:

  1. Uitleg opdracht
  2. 1 deelnemer wordt aangewezen voor de rol van de Mol
  3. 1 deelnemer kan bonus punten verdienen wanneer hij/zij onopgemerkt een opdracht uitvoert. Deze opdracht kan hem/haar ook verdacht maken.

Opdrachten Wie is de Mol

  1. Blindrijden versus Drakenboot varen
  2. Communicatiespel
  3. Fotospel en freecrosser
  4. Handboogschieten en Vlot bouwen of Rally Spel


Blindrijden met quad en drakenboot varen

De deelnemers moeten om beurten zoveel mogelijk meters afleggen op een quad. De bestuurder heeft een blinddoek om en een team genoot moet vertellen hoe er gestuurd moet worden. Er wordt gemeten hoeveel meters het team in een bepaalde tijd kan afleggen. Voor elke meter ontvangt het team een aantal punten. Vervolgens moet het team hetzelfde aantal meters gaan afleggen met de drakenboot.

  • Welk team houdt de meeste punten over?
  • Wat spookt de mol uit om de boel te saboteren?
  • Wie lukt het om onopgemerkt de bonus punten te verdienen?


Communicatiespel 

Er bestaan verschillende manieren om met elkaar te communiceren. De communicatie zal in dit spelonderdeel verlopen via zogenaamde semafoorvlaggen. Kunnen jullie de juiste boodschap overbrengen zonder dat de mol roet in het eten gooit?

Fotospel en Freecrosser

De eerste groep krijgt een gps mee en moet een route gaan volgen. Deze route moet de tweede groep later gaat lopen, maar dan zonder gps. Onderweg moeten er foto's gemaakt worden waaruit blijkt hoe de eerste groep heeft gelopen. Bij elk waypunt van de gps dient de eerste groep een letter achter te laten voor het andere team. Deze letters vormen een zin. Zodra het eerste team de route gaat uitzetten vertrekt het tweede team op de spectaculaire freecrossers. Halverwege het fotospel zullen de groepen wisselen.

Handboogschieten en Vlot bouwen

Elke deelnemer gaat deelnemen aan het boogschieten. Raak je een bepaald doelwit dan ontvang je een kist met spullen. Deze spullen heb je nodig om daarna het vlot te bouwen. Je hebt verschillende kisten nodig om de benodigde spullen bij elkaar te krijgen om de opdracht uit te voeren. Schoot je nu per ongeluk mis of ben jij misschien de Mol? Of ben jij degene die de touwen van het vlot niet goed heb vast gemaakt?

Afhankelijk van het weer kan in plaats van het handboogschieten en vlot bouwen ook gekozen worden voor het:

Rally spel

Jullie krijgen de beschikking over ligfietsen en tandems. Eerst gaan we even oefenen op de fiets en leggen we uit hoe het routeboek werkt. Bij de rally is het de bedoeling dat je op vooraf vastgestelde tijdstippen langs de controlepunten komt en de rally in precies 45 minuten uitrijdt. Het team dat de route het meest nauwkeurig heeft gereden én de meeste controlepunten heeft genoteerd, is de winnaar.

 

Prijslijst Wie is de Mol

Het uitje duurt in totaal 3 uur en kunt u al boeken vanaf 10 deelnemers. 
De prijzen zijn inclusief begeleiding, materialen en activiteiten.

Aantal deelnemers Prijzen p.p. excl. btw.
10-15 personen

€ 49,50

16-20 personen

 € 47,50

21-25 personen

 € 46,00

26-30 personen

 € 44,00

31-40 personen

 € 42,50

41 personen of meer

 € 40,00

< Bedrijfsuitje VVC-Adventure Recensie Bedrijfsuitje >