Bedrijfsuitje VVC-Adventure

22 September, 2013 00:00

Bedrijfsuitje maak er een onvergetelijke dag van

Het houden van een bedrijfsuitje of teambuildingsdag en de organisatie daarvan toevertrouwen aan een ander zijn twee grote stappen. De naam van uw bedrijf hangt immers boven uw evenement. Het is een investering in tijd en geld; u heeft dus gelijk, als u gewoon het beste wilt. Uw idee, aangevuld met onze creativiteit zijn ingrediënten die nodig zijn voor een geslaagd evenement. Creativiteit is echter niet genoeg. Ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes is het tweede, broodnodige component.

Bedrijfsuitje Carverrijden

Van professionele slipcursus tot een ritje in een Carver, van een middagje paintballen tot een spannend avontuur als secret agent... Bij VVC Adventure kan iedereen een held zijn! Voor een bedrijfsuitje , personeelsfeest, vrijgezellendag, familiereünie of voor jezelf: bij VVC boek je een onvergetelijke ervaring!

VVC legt zich steeds meer toe op het organiseren van actieve bedrijfsuitjes voor grote groepen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot de evenementenorganisator met het breedste activiteitenprogramma en het grootste wagen-/motorpark van Nederland. Je kunt het zo gek niet bedenken, of we hebben het in huis: van mini motor tot een Carver en van quad tot Scootmobiel

Naast gemotoriseerde activiteiten bieden we ook uitdagingen die niets met auto's te maken hebben. Zoals een grottentocht, slipcursus, hoovercraften, abseilen en paintball. Zo komt bij VVC Adventure iedereen aan zijn trekken, van jong tot oud, van de onsportiefste bureauzitter tot de energiekste durfal. En of het nou gaat om een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsfeest of familiereünie: wij luisteren naar je wensen, geven je advies en presenteren je een programma op maat. Gezellig, spannend en onvergetelijk!

Bedrijfsuitje Secret Agent

Tijdens je spectaculaire missie beschik je als secret agent over de modernste technologie en vervoermiddelen als quads, sandbuggy's en een hovercraft. Via een handcomputer ontvang je opdrachten vanuit het hoofdkwartier. Ieder team heeft z'n eigen missie met zeer gevarieerde opdrachten. De ene keer moet je aan de hand van coördinaten een locatie bepalen en hier onderzoek doen. Dan weer moet jouw complete team aan de overkant van het water zien te komen voordat je tegenstanders hun verwoestende bom tot ontploffing brengen. Bij elk goed afgerond onderdeel ontvang je nieuwe informatie over de route die je naar een succesvolle´mission completed´ voert.

Secret Agent. Dat betekent snelle auto's, de nieuwste technische snufjes en natuurlijk geheimzinnige avonturen. Bij Secret Agent voer je met je team een spannende missie uit. Je verzamelt namelijk aanwijzingen om een mysterieus complot te ontrafelen. En de strijd als secret agent begint al weken van tevoren als jij en je teamleden worden benaderd met opdrachten

Bedrijfsuitje spektakel

Rij in een kloeke 4x4 terreinwagen over een uitdagend offroad parcours. Begeef je op een spekgladde weg tijdens een slipcursus en ontdek hoe je een slip kunt voorkomen en beheersen. Ervaar de fun van het rijden op een quad - offroad natuurlijk, want offroad wordt het pas echt leuk

Bij het Motorspektakel nemen we per onderdeel langer de tijd en 
zetten we meer materiaal in. Daardoor ga je intensief ervaren wat je bijvoorbeeld offroad met een 4x4 terreinwagen of een quad allemaal kunt doen. Bovendien maakt een slipcursus deel uit van het programma. Leerzaam én spectaculair.
Voor het Motorspektakel kun je kiezen uit drie verschillende locaties in Nederland en België. Ieder met hun eigen on- en offroad parcours en activiteiten.

< Bedrijfsuitje Trikerijden Bedrijfsuitje Wie is de Mol al vanaf €40,- p.p. >