Bedrijfsuitje in Valkenburg

16 September, 2013 00:00

Grot biken in Valkenburg. Onder de Valkenburgse heuvels gebeuren spannende dingen. Voor wie durft af te dalen in de buik van moeder Aarde, gaat er een nieuwe wereld open.

Bedrijfsuitje in de Mergelgrotten

Het parcours loopt door het 70 kilometer lang gangenstelsel van mergelgrotten. In het schijnsel van de koplamp volgen de bochten in het kronkelde doolhof elkaar snel op. De gids roept regelmatig 'bukken'om vervolgens met de kin op het stuur onder het lage plafond door te duiken.

Goed luisteren tijdens bedrijfsuitje


Degene die tijdens het bedrijfsuitje het commando bukken niet tijdig opvolgen , beseffen dat het dragen van de helm geen overbodige luxe is! Op een van onze andere unieke locaties treed je toe tot de mysterieuze ondergrondse gangen van de Romeinse Catacomben, de vroegere christelijke begraafplaatsen.

Bedrijfsuitje met teamopdracht

Hier beginnen jullie als team aan een spannende belevingstocht vol ontberingen om uiteindelijk als goed mens gezien te worden. Een enorme teamuitdaging. Het zal ook alleen lukken wanneer jullie geloof hebben in elkaars kunnen en als eenheid de weg bedwingen.

VVC-adventure. Voor een leuke slipcursusbedrijfsfeestfamiliedagvrijgezellenfeest of teambuilding event met actie.

VVC-adventure ook voor individuele inschrijvingen Porsche-rijdenHummer-rijdenQuad-rijden en Terreinrijden.

< Recensie Bedrijfsuitje Slipcursus actie >