Zintuigenspel memory

1 reviews 8 10
Schrijf zelf een review

Het zintuigen spel bestaat uit verschillende opdrachten.Onthouden, zien, proeven, voelen, horen en ruiken. Al deze zintuigen van de deelnemers worden getoetst.

Memory is onthouden

De VVC-begeleider noemt een combinatie op bijvoorbeeld: kip slang, beer en wolf. De deelnemers achter de tafel mogen dan met 1 hand gaan zoeken naar de combinatie. Als ze een van de amuletten van de race hebben gevonden dan mogen ze deze omdraaien met het plaatje naar boven.

Tamtam is horen

Communiceren is heel erg normaal, we brengen dagelijks boodschappen over met woorden. Maar in dit spel zijn woorden verboden. Je krijgt van ons een djembé trommel waarmee je de boodschap over probeert te brengen. Je andere teamgenoten moeten dan je boodschap raden.

Boom terug vinden is voelen.

Je wordt geblinddoekt en wel het bos ingestuurd samen met een begeleider. De begeleider zal je naar een boom brengen. Daar aangekomen ga je de boom nauwkeurig voelen. Daarna moet je zonder blinddoek de boom terug kunnen vinden. Wie zal dit lukken?

Teambuildingsopdrachten

Bovenstaande spelen zijn ideaal om aan de teambuilding te werken.


Deze activiteit kan je doen als bedrijfsuitje strandteamuitje , groepsuitje , bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest 

Reviews

Seloastian Ijpelaar (05-08-2013)

Na een aantal tegenslagen onderweg hiernaartoe, werden we hier hartelijk ontvangen. De sfeer sloeg helemaal en we hebben de hele dag door veel gelachen. Het was het beste uitje die we tot nu toe samen hebben gedaan.

Alle arrangementen met Zintuigenspel memory: