Teambuilding met Wie is de Mol

Teambuilding met Wie is de Mol

1 reviews 9 10

€ 65,00 incl. BTW

Teambuilding is meer dan een leuke dag. Bouwen met je team aan teambuilding opdrachten en tegelijk flinke tegenwerking ervaren dat is het spel Wie is de Mol

Wat zijn de spelregels bij Wie is de Mol?

Afhankelijk van de grote van de groep maken we een aantal teams. In het team krijgen de deelnemers verschillende opdrachten voor extra bonus punten te verdienen. Maar in elk team zit ook een Mol van het andere team.

Stel we hebben 2 teams dan bestaat team 1 uit:

 • De Mol uit team 2 die dus punten gaat scoren voor team 2 en team 1 gaat tegen werken
 • 2 Jokers. Deze krijgen een speciale geheime opdracht die ze moeten vervullen. Voeren ze die onopgemerkt goed uit dan krijgt het team extra bonus punten, maar het maakt ze ook verdacht als de eventuele Mol. Dus oppassen geblazen
 • Het team wordt aangevuld met deelnemers die zoveel mogelijk punten moeten scoren


Punten verdienen

Na elke teambuilding opdracht is er een stemronde. Elk teamlid doet een gok wie van hun team de Mol is. Voor elke goed uitgevoerde teambuilding spel worden er ook punten gegeven. Voeren de Jokers hun opdracht goed uit dan krijgt het team extra bonus punten.

Programma overzicht:

Het programma bestaat uit 6 activiteiten

Levend tafelvoetbalspel:

Misschien heb je ooit een potje tafelvoetbal gespeeld in een kroeg of voetbal kantine maar nu zijn jullie zelf de poppetjes aan de stangen. Van links naar recht zingt de Snollebollekes stem dit goed af met je collega waarmee je aan dezelfde stang staat en speel de tegenstander door de benen naar je andere collega. Een leukere teamopdracht is er niet. En ja daar is die Mol die schiet steeds tegen de keeper aan in plaats van in het goal. Of is het gewoon een waardeloze voetballer / voetbalster.

Estafette wedstrijd met de Quads

Je collega's op hun gekst dat kan je wel stellen want boven op hun helm hebben we een vaas gemonteerd. In deze vaas gaat water. Dan neem je plaats op de quad, je rijdt zo snel mogelijk het parcours af en leegt de vaas met water in een ton. De volgende deelnemer van je team neemt plaats op de quad. De vaas boven op zijn hoofd wordt gevuld met water en zoef op naar de waterton om de vaas weer te legen. Welk team weet de meeste liters water te vervoeren. Alvast een tip het gaat niet om snelheid want geef je vol gas bij wegrijden dan heb je wel de lachers op je hand maar aan het einde van de finish geen druppeltje water.

Goed voor de teambuilding maar zeker ook voor de lachspieren De headhunt

Welk team komt zo snel mogelijk van punt A naar punt B. Juist! het team wat het beste samenwerkt zal de snelste tijd scoren tijdens deze estafette race met verschillende hindernissen en voertuigen.

Nonstop proef met 4x4 auto

Uiteraard komt iedereen achter het stuur (mits je een autorijbewijs hebt). Onderweg kom je diepe sporen tegen, heuvels en obstakels. De instructeurs helpen je bij deze rit de juiste beslissingen te maken. Maar  welk team loopt het minste strafpunten op? Een mooi moment voor de Mol om de boel te saboteren.

Terug in de tijd met de Hollandse spelen

Maar dan in XXL formaat. Let goed op de valsspelers want die kunnen hun lol op met reuze Mikado, de Wipwap en stapeltoren bouwen. 3 verschillende teambuilding opdrachten

Kruisboogschieten

Schiet in de juiste volgorde alle doelen neer. En pas op als je per ongeluk mist, dan maakt je verdacht als de mol

 

 

 

Ernst Stuurman (16-10-2021)

Nogmaals complimenten voor de verzorging van ons event.

Onze jaarlijkse management dagen waren mede hierdoor een groot succes!

Een programma waarbij competitie en teambuilding leuke elementen waren

Alle gasten hebben genoten van het drakenboot varen, kruisboogschieten, quadrijden etc.)

Ook is de organisatie zeer soepel verlopen;.

Van ontvangst tot diner, met alle gewenste tussendoortjes, kunnen wij voor u verzorgen. Voor iedere optie geldt een verse bereiding door onze professionele keuken waar alle ingrediënten in voldoende mate aanwezig zijn.

Een overzicht van de verschillende mogelijkheden en prijzen vindt u op onze Horeca pagina

Beleef de Ultimate Barbeque Experience bij VVC

 

All inclusieve 3 gangen Ultimate Barbecue Experience

 • Soep van de dag
 • Pulled Pork
 • Spareribs de lekkerste van Nederland
 • Sate
 • Steaks
 • Hamburger
 • Kipdij uit de Rookoven
 • Tandori
 • Shaslicks
 • Diverse rauwkost salades
 • Patat - stokbrood - kruidenboter - warme en koude sauzen
 • IJs (Magnum , Cornetto's)

3 gangen BBQ Experience incl  5 consumptiebonnen p.p.  voor 41,50 incl, btw

€ 65,00 Incl. BTW
€ 59,63

Stel ons een vraag!