Vrijgezellenfeest spelletjes

24 Maart, 2014 12:37

Een vrijgezellenfeest organiseren waarbij je lekker actief bezig kunt zijn? Dat kan natuurlijk bij VVC Adventures. Wij hebben velen vrijgezellenfeest ideeën. Voor iedereen die het heerlijk vindt om op een sportieve manier een vrijgezellenfeest te vieren. Wij zijn de organisatior van actieve vrijgezellenfeest spelletjes waarbij iedereen zijn hart kan ophalen.

Kies uit een van de volgende actieve vrijgezellenfeest Spelletjes:

Vrijgezellenfeest spelletjes Sweepaway

De vrienden of vriendinnen van de vrijgezel voeren de activiteiten individueel uit. Tijdens het Sweep Away vrijgezellenfeest spelletjes moedigen de vrienden of vriendinnen elkaar constant aan. Er ontstaat een echte teamspirit: iedereen wil zelf de beste zijn.

Vrijgezellenfeest spelletje Meerkamp

Een vrijgezellenfeest spelletje waarbij actievelingen hun hart op kunnen halen. Stilzitten is er bij dit spelletje niet bij. Een actief vrijgezellenfeest dat je zelf kunt samenstellen. Kies uit onder andere: terreinrijden, klimmen en abseilen, een gladiato rgevecht, kruisboogschieten of een grottentocht. Kijk voor alle vrijgezellenfeest ideeën op het activiteiten overzicht.

Vrijgezellenfeest spelletjes Motorspektakel

Voor iedereen die het heerlijk vindt actief gemotoriseerd bezig te zijn. Met het Vrijgezellenfeest Motorspektakel organiseer je een vrijgezellenfeest om niet meer te vergeten. De hele dag zijn jullie in touw met verschillende spelletjes zoals terreinwagens, quads, Hummers, Sandbuggy’s of Trial Motorfietsen.  Deze spelletjes zijn actief, uitdagend en grensverleggend. Een passend actief vrijgezellenfeest voor de actieve toekomstige bruidegom.

Vrijgezellenfeest spelletjes De Held

Dat is lachen: de vrijgezel als superheld! Spiderman op de klimmuur, Superman in de bungee run, sumoworstelen als Borat en circuitrijden in een Carver als Jeremy Clarckson … wat voor spelletjes kies jij voor de vrijgezel? Het wordt helemaal een actief vrijgezellenfeest als de vrijgezel ook nog eens een mooie stripshow weg moet geven. HeAlle spelletjes worden vastgelegd op dvd: de superheld krijgt zowaar nog een eigen film van zijn acties cadeau. Vrijgezellenfeest De Superheld: een actief feest voor die vrijgezel die wel eens even wat van zichzelf wil laten zien.

Vrijgezellenfeest spelletjes voor vrouwen

Voor de actieve vrouwen onder ons: Vrijgezellenfeest Vrouwenspecial. VVC Adventures heeft verschillende speciale vrijgezellenfeest vrouwen spelletjes ontwikkeld voor avontuurlijke en enthousiaste vrouwen die wel in zijn voor een actief vrijgezellenfeest met pit. Ze wordt een echte pitsbabe, superwoman of cowgirl en kan zich op alle mogelijke onderdelen eindelijk profileren als de actiefste bruid ever!

Vrijgezellenfeest spelletjes Jackass


Bekend van televisie: wat een maffe gasten! Racen in winkelwagentjes, sinaasappels op elkaar schieten, opgesloten in een dixy de berg afrollen … Onze spelletjes Jackass leent zijn idee van deze fantastische malloten, al zijn wij wel op een wat andere manier actief.

Voor meer info bezoek onze vrijgezellenfeest website

< Slipcursus Apeldoorn Slipcursus en Skidcar cursus >