Vrijgezellenfeest Arrangementen

24 Maart, 2014 13:26

Wij zijn gespecialiseerd in organiseren van een vrijgezellenfeest , we hebben verschillende arrangementen samengesteld voor een onvergetelijke dag!

We hebben 7 verschillende vrijgezellenfeest arrangementen. Sportieve, gemotoriseerde, extreme en spectaculaire arrangementen

Vrijgezellenfeest arrangement SweepAway

Sweep Away bekend van tv is nu ook te boek als vrijgezellenfeest.Een sportief uitje waarbij bloopers, uitglijders en doorzettingsvermogen een grote rol spelen.

Vrijgezellenfeest arrangement met competitie

Het Meerkamp Competitie vrijgezellenfeest arrangement is een mix tussen van gemotoriseerde en sportieve activiteiten. Elke activiteit van dit vrijgezellenfeest arrangement duurt een half uur.

Vrijgezellenfeest arrangement met spektakel

Het Motorspektakel vrijgezellenfeest arrangement bestaat alleen uit spectaculaire arrangementen zoals een slipcursus, rijden in een 4x4 auto, met een quad over een offroad parcours en wat te denken van een rit in een Porsche, Hummer of Carver.

Vrijgezellenfeest voor vrouwen

Het vrijgezellenfeest arrangement voor vrouwen is hilarisch. Alle deelnemers gaan meedoen aan de verschillende activiteiten. De vrijgezel krijgt bij elke activiteit een ander pakje aan. Zo transformeert ze van Formule 1 groupie tot de stoere Catwomen.

Vrijgezellenfeest arrangement Superheld

Het vrijgezellenfeest arrangement om de vrijgezel eens flink voor paal te zetten. De vrijgezel gaat het tijdens dit arrangement meemaken wat het is om door het leven te gaan als Superheld.

Vrijgezellenfeest arrangement Jackass

Dit vrijgezellenfeest arrangement is te erg voor woorden. De vrijgezel gaat door de mangel. Achter een quad op een plank, als doelwit op een ronddraaiende schijf. Lees hier meer over dit vrijgezellenfeest arrangement Jackass.

Vrijgezellenfeest Geschikt & Ongeschikt

Dit vrijgezellenfeest arrangement brengt het a.s bruidspaar dichter bij elkaar of........ het is de bedoeling dat zowel de vrijgezellenfeest groep van de bruid en bruidegom bij ons op de locatie komt. De a.s. bruid wordt getest door de vriendengroep en de a.s. bruidegom door de vriendinnen groep.

Vrijgezellenfeest arrangementen

Wil je op de hoogte gehouden worden van alle nieuwe vrijgezellenfeest arrangementen meld je dan aan voor onze nieuwsbrief of houd de nieuwspagina in de gaten..

< Vrijgezellenfeest Activiteiten Slipcursus Tiel >